Szerintetek korrekt ahogyan az anyám bánik velem?
"Apuka, nagyszülők hol vannak?"
Vérszerinti apám Svédországban, már rég elhagyta anyámat. Nevelőapám meg már szakított anyámmal, 3 évig együtt voltak. Nagyszülők meg Budapesten vannak és van vidéken nyaralójuk de ez, hogy jön most ide?
"Miért nem kérsz segítséget?"
Bármint milyen segítséget és kitől? Úgy érted a problémáimra? Vagy anyagilag? Gyógypedagógusra nincs pénz sajnos, pszichiáter meg beutalna a kórházba sajnos.
"Tőlük, vagy akár tanároktól?"
Tanárok nem tudnának fejleszteni, korrepetálni, anyám tanított engem mindig, ő nagyon jól elmagyarázta, jobban mint egy tanár de még így sem érettem meg a tananyagot.
Atya ég, na az ilyen emberek maradjanak tőlem jó távol, mint te.
Anyukád helyében már becsavarodtam volna tőled, főleg, hogy egyedül kellett nevelni téged, plusz még külön tanítani és elmagyarázni mindent. Ha ennyire nagy vagy már, akkor gondolom főzöl és mosol magadra, takarítasz magad után, nem anyukád csinál meg mindent egyedül munka után, igaz? Vagy nem. Az ő szemszögéből nézve kikészülnék, ha egyedülállóként nekem kéne vinni az egész háztartást hullafáradtan a meló után, plusz nevelni kéne egy beteg gyereket, és a szerelmi életem is egy nagy nulla lenne, mert elmenekült a párom, a randizás így talán lehetetlen is. Na ezért nem kell mindenkinek gyerek, de aki szeretne, annak kijárna az alaposabb kivizsgálás, hogy minden rendben van-e a gyerekkel, vagy nincs-e valami genetikai gebasz a családban.
"Anyukád helyében már becsavarodtam volna tőled, főleg, hogy egyedül kellett nevelni téged, plusz még külön tanítani és elmagyarázni mindent." Ezt teljes mértékben megértem.
"Ha ennyire nagy vagy már, akkor gondolom főzöl és mosol magadra, takarítasz magad után, nem anyukád csinál meg mindent egyedül munka után, igaz?" Hát nem... Mindent anyám csinál helyettem...
"Az ő szemszögéből nézve kikészülnék, ha egyedülállóként nekem kéne vinni az egész háztartást hullafáradtan a meló után, plusz nevelni kéne egy beteg gyereket, és a szerelmi életem is egy nagy nulla lenne, mert elmenekült a párom, a randizás így talán lehetetlen is." Mostmár értem miért ver és miért kiabál állandóan az anyám, eddig azthittem vele van a baj...
"Gyógypedagógusra nincs pénz sajnos, pszichiáter meg beutalna a kórházba sajnos."
És akkor mi van? Ott lenne esélyed meggyógyulni! Kapnál terápiákat, akár egyénit, akár csoportost, esetleg beállítanának neked egy megfelelő gyógyszert! Ha tudod hogy bajod van, azt írod nem vagy normális, akkor mégis miért nem vagy hajlandó kezeltetni magad??? Így vagy a legnagyobb kárral másokra és önmagadra is, nehezíted a körülötted levők életét!
"És akkor mi van? Ott lenne esélyed meggyógyulni! Kapnál terápiákat, akár egyénit, akár csoportost, esetleg beállítanának neked egy megfelelő gyógyszert! Ha tudod hogy bajod van, azt írod nem vagy normális, akkor mégis miért nem vagy hajlandó kezeltetni magad??? Így vagy a legnagyobb kárral másokra és önmagadra is, nehezíted a körülötted levők életét!"
Mert rettegek a gyógyszerszedéstől és próbálok normális életet élni, én nem hiszek a pszichiátriában! Nem akarom, hogy tönkretegyenek gyógyszerekkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!