Szeretném kérni segítségeteket. Lassan két hónapja leszek együtt a barátommal. De a szüleimnek még mindig nem sikerült elmondanom,hogy van valakim. Az interneten ismertük meg egymást. Szerintetek hogy kéne elmondanom? (16 éves vagyok)
A szüleim szerint amíg nem találkozok az illetővel nem lehetünk szerelmesek ugyanis nem tudom hogy néz ki. Pedig már tudjuk egymásrol hogy hogyan nézünk ki.:)
Ezért nem tudom hogy kéne elmondanom hogy az interneten ismertük meg egymást.
Kíméljetek magad negatív hozzászólásokkal.
Nem egészen 2 hónapja dumcsizol valakivel a neten, még személyesen nem is láttad, csak valami képen, ami akár bárkié lehet.
Kicsilány, én is azt mondom, hogy ezt nem lehet "barátomnak" és "együtt vagyunknak" nevezni!
Mondd meg a szüleidnek, hogy megismerkedtél egy szimpatikus fiúval és szeretnéd meghívni hozzátok, amikor a szüleid is otthon vannak!
Egyelőre ennyi!
Teljesen meg vagyok döbbenve, hogy ma valaki szerelmi kapcsolatnak tekinti azt, amikor még egyszer se látta a másikat, egyszer se ölelte meg, egyszer se csókolta meg.
Ti beszélgettek, semmi több. Ezt miért mondanád el a szüleidnek?
És mi akadályoz titeket abban, hogy találkozzatok?
Komolyan, mintha apácazárdában élne sok mai fiatal lány!
Nem vagytok együtt 2 honapja, csak ismerkedtek.
Hívd át magatokhoz egy napra, mond azt hogy levelezek valakivel, akivel most szeretnék személyesen is találkozni. Lássák aznap ők is. Nálam is volt ilyen, kb fél órát voltunk együtt a szüleimmel és vele, aztán mi mentünk be a városba, egesznap együtt lógtunk. Mikor busszal hazament, akkor is eljött anyum értem és még egyszer talakoztak. Amúgy ha ezeken a bemutatkozásokon túl vagyunk könnyebben békén hagynak, azt vettem észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!