32 éves férfifiú vagyok, elkezdtem élet módot váltani, erre apám teljesen kiakadt? mit tegyek?
elkezdtem életmódot váltani, mert a hasam löttyedt, vékony vagyok, de zsíros, tehát van kis pocakom
és számolgatom a kalóriákat meg mérem mérlegen a kaját, meg csak ilyen testépítő kajákat eszem, mint csirkerizs és szemetet meg cukrosat nem.
ezen faterom teljesen kiakadt... hőbörgött, hogy erre az életmódváltásra rengetegen ráb@sztak már
meg szerinte amit az ember teste megkíván, azt meg kell enni
meg hordja továbbra is a szemét kajákat, mint az ócska joghurtok, lángos meg ilyeneket, hogy egyem
de én nem akarom megenni.
nem akarok többé zsíros lenni, csak egészségeset akarok enni többnyire, ritka cheat meal-ekkel
elkezdtem a futást és a súlyemelést, be is vásároltam hozzá a táplálékokat
"Valóban jobb külön költözni a szülőktől."
Aztán meg tippet is adsz neki, hogyan függetlenedjen. Szóval azért 70es ezek alapján te is pont olyan büdöset sz.rsz mint a többiek akik versenyalázzák.. ha szerinted okés lenne az apjával lakni 30 felett akkor simogattad volna a buksijat tovább és nem adsz neki kéretlen tanácsot.. ja de adtál..
Persze, mindenki hülye, csak szegény kérdezőcske helikopter, akit 32 évesen apuci tart el és még van képe bármit is leszólni.
Nem, egyetlen szülőnek sem kötelessége a javában felnőtt óriáscsecsemő kölkét kerülgetnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!