Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 32 éves férfifiú vagyok,...

32 éves férfifiú vagyok, elkezdtem élet módot váltani, erre apám teljesen kiakadt? mit tegyek?

Figyelt kérdés

elkezdtem életmódot váltani, mert a hasam löttyedt, vékony vagyok, de zsíros, tehát van kis pocakom

és számolgatom a kalóriákat meg mérem mérlegen a kaját, meg csak ilyen testépítő kajákat eszem, mint csirkerizs és szemetet meg cukrosat nem.

ezen faterom teljesen kiakadt... hőbörgött, hogy erre az életmódváltásra rengetegen ráb@sztak már

meg szerinte amit az ember teste megkíván, azt meg kell enni

meg hordja továbbra is a szemét kajákat, mint az ócska joghurtok, lángos meg ilyeneket, hogy egyem

de én nem akarom megenni.

nem akarok többé zsíros lenni, csak egészségeset akarok enni többnyire, ritka cheat meal-ekkel

elkezdtem a futást és a súlyemelést, be is vásároltam hozzá a táplálékokat

2023. okt. 18. 19:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
84%

Férfifiú csirkerizzsel.

Vonzó.

2023. okt. 18. 21:25
 22/73 anonim ***** válasza:
92%

Persze, csak mint látod nincs is tisztában vele.

Én is ilyenben nőttem fel, nemhogy a szülők, de még rokonoknak is meg volt engedve, hogy beleszóljanak.

Mire felismered, hogy miért itt tart az életed, sokszor már késő.

Az is szerencse, hogy egyáltalán dolgozik, aki ennyire nem tud kiállni magáért, az munkahelyen se marad sokáig meg.

Ma nem a szocializmusban élünk, hogy minden agybajos kap munkát és csak be kell járni.

Nem egyedi, rengeteg ilyen ember él a szüleivel, és már nem is lesznek képesek önálló életre.

Talán, akinél még gyerekkorban van egy értelmes ember a környetetében és rálát és segít is.

Ráadásul még normál emberként is nehéz ma talpon maradni.

Húgomnak úgy sikerült elköltözni, hogy összeköltözött egy pasival.

10 év van köztünk, talán ezért is sikerült neki, mert ott voltam. De velem nem volt ott egy idősebb testvér, aki segített volna, hogy 10 évvel hamarabb átlássam.

2023. okt. 18. 21:25
 23/73 A kérdező kommentje:
és mit mondjak az édesapának?
2023. okt. 18. 21:32
 24/73 anonim ***** válasza:
89%
Azt hogy semmi köze hozzá és törődjön a saját dolgaival
2023. okt. 18. 21:36
 25/73 anonim ***** válasza:
87%
Anyagilag ki finanszírozza az új életmódodat?
2023. okt. 18. 21:40
 26/73 anonim ***** válasza:
85%
Ki az az öregasszony?
2023. okt. 18. 22:08
 27/73 anonim ***** válasza:
100%
Mondtad hogy vékony vagy? miért koplalsz?... Csak folytasd a súlyemelő edzést és egyél amit kívánsz. Kur.va jól fogsz kinézni, főleg hogy apud segíta a tömegelésben.
2023. okt. 18. 22:12
 28/73 anonim ***** válasza:
23%
Barátnőt inkább ne javasoljatok, hamar kikészülne csóró.
2023. okt. 18. 22:39
 29/73 anonim ***** válasza:
59%
Inkább a csaj készülne ki
2023. okt. 18. 22:48
 30/73 anonim ***** válasza:
31%
Nem hinném, hogy ez komoly....
2023. okt. 18. 23:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!