32 éves férfifiú vagyok, elkezdtem élet módot váltani, erre apám teljesen kiakadt? mit tegyek?
elkezdtem életmódot váltani, mert a hasam löttyedt, vékony vagyok, de zsíros, tehát van kis pocakom
és számolgatom a kalóriákat meg mérem mérlegen a kaját, meg csak ilyen testépítő kajákat eszem, mint csirkerizs és szemetet meg cukrosat nem.
ezen faterom teljesen kiakadt... hőbörgött, hogy erre az életmódváltásra rengetegen ráb@sztak már
meg szerinte amit az ember teste megkíván, azt meg kell enni
meg hordja továbbra is a szemét kajákat, mint az ócska joghurtok, lángos meg ilyeneket, hogy egyem
de én nem akarom megenni.
nem akarok többé zsíros lenni, csak egészségeset akarok enni többnyire, ritka cheat meal-ekkel
elkezdtem a futást és a súlyemelést, be is vásároltam hozzá a táplálékokat
miért?
Sztem itt akárki akármit válaszol te úgyis meg vagy győződve róla, hogy jól csinálod. Nem az albérlet az isten hanem az a normális ha valaki 20-30 éves kora kozt elmegy, önálló életet kezd és családot alapít. Albérletbe akkor oda, ha saját lakásba akkor oda. Ha te 32 éves vagy, tételezzük fel diplomás,.akkor is már évek óta dolgozol. Nem fizetsz lakhatást, apáddal elsz.. max fizetsz rezsit. Rég kellene hogy legyen annyi pénzed, hogy vegyél egy saját lakást. De nyilván nincs ra igényed helyette hülyeségekkel vagy elfoglalva. Viszont ettől még nem mi leszünk a furák, hanem te.
Nyomhatod a valaszomra az 53%os piros kezedet.. fáj az igazság, nem?
Kérdező, mert a felnőtt élethez hozzátartozik az önállóság is. Tehát míg a gyerekszobádban élsz, gyerek vagy, lehetsz 2-5-20-40 éves.
Bizonyos kor felett otthon élni, pedig azt jelzi a többi embernek hogy nem vágysz többre, jobbra, ez az igényszint így párkapcsolatot se akarnak veled. Nő vagyok, nálunk a mamahotel Red Flag.
Otthon élsz már ezer éve, dolgozol...simán félrerakhattál volna albérletre, és felnőhettél volna
Jah, hogy pár èv munka után már kellene lennie saját lakásomnak.
Ezt nem tudtam, de koszi, hogy mondod.
Meg nonek is csak akkor kellek, miutan van sajat házam, (ahova beeshet egy no semmi nelkul, semmit se hozva es elvezheti az en munkam gyumolcset).
Èrtem.
Mèg mindig nem èrtem, hogy mi a baj azzal, hogy a fater is itt lóg... Ugyan kit zavarna, hogy valamelyest együtt lógunk?
Magamat járattam le? Abszolút nem èrtem a gondolatmenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!