Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 32 éves férfifiú vagyok,...

32 éves férfifiú vagyok, elkezdtem élet módot váltani, erre apám teljesen kiakadt? mit tegyek?

Figyelt kérdés

elkezdtem életmódot váltani, mert a hasam löttyedt, vékony vagyok, de zsíros, tehát van kis pocakom

és számolgatom a kalóriákat meg mérem mérlegen a kaját, meg csak ilyen testépítő kajákat eszem, mint csirkerizs és szemetet meg cukrosat nem.

ezen faterom teljesen kiakadt... hőbörgött, hogy erre az életmódváltásra rengetegen ráb@sztak már

meg szerinte amit az ember teste megkíván, azt meg kell enni

meg hordja továbbra is a szemét kajákat, mint az ócska joghurtok, lángos meg ilyeneket, hogy egyem

de én nem akarom megenni.

nem akarok többé zsíros lenni, csak egészségeset akarok enni többnyire, ritka cheat meal-ekkel

elkezdtem a futást és a súlyemelést, be is vásároltam hozzá a táplálékokat

2023. okt. 18. 19:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/73 A kérdező kommentje:
ja, ma hozott egy adag ócsba cba teasüteményt, és kibontotta, és kirakta a hűtőládára, ahol mindig közlekedem, sajnos olyan beles vagyok, hogy beleettem... azóta is lelkiismeret furdalásom van, mert a napi kalóriadeficitemet már fel is borította, pedig ez fontos nekem
2023. okt. 18. 19:51
 2/73 anonim ***** válasza:
90%
32 évesen apád hordja neked a kaját? Akkor sztem első körben költözz el, ha már életmódváltani akarsz.
2023. okt. 18. 19:52
 3/73 anonim ***** válasza:
81%
😀🤦‍♀️
2023. okt. 18. 19:59
 4/73 anonim ***** válasza:
84%
Hát mondd meg neki hogy ez a problémád, vagy hogy ne hordjon neked kaját, és fogadja el hogy így döntöttél. Ha nem érti meg és folytatja, akkor meg költözz el. Nem atomfizika ez...
 5/73 anonim ***** válasza:
94%

Akkor fogalmazzuk másképp:

32 évesen ne hagyd, hogy apád beleböfögjön az életedbe.

6/73 anonim ***** válasza:
92%
Hát már eleve 32 évesen miért nem akarsz saját életet? Akkor ne siránkozz rajta ha apád olyan amilyen.
2023. okt. 18. 20:00
 7/73 A kérdező kommentje:

már volt saját életem

öregasszony eltette a fizetésem

inkább visszajöttem

vagy szerinted milliomos vagyok és szeretnék azért dolgozni hogy szétosszam valami örökölt öreg trógernek? 🙄

azért 1-2 ember sincs eszénél

2023. okt. 18. 20:02
 8/73 anonim ***** válasza:
88%

Férfifiú. Ezen dobtam egy hátast. Írhatunk itt neked bármit,amíg csak férfi nem leszel,és a saját pénzedből saját magadnak nem vásárolsz.

Nagyon rémlik egy kérdező,aki 27 évesen kisfiúnak képzelte itt magát. Véletlenül nincs hozzá közöd?

2023. okt. 18. 20:04
 9/73 anonim ***** válasza:
87%
Nem kell ahhoz albérletben lenned, de még csak el sem kell költöznöd ahhoz, hogy tököt növessz apáddal szemben.
2023. okt. 18. 20:04
 10/73 anonim ***** válasza:
82%
Akkor ne add oda a pénzt te jó isten. Kezdjél saját életet, találj egy barátnőt akivel összeköltözöl azt hello. Ne itt siránkozzál hogy apád " milliokat " költ a te kajáztatásodra.
2023. okt. 18. 20:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!