32 éves férfifiú vagyok, elkezdtem élet módot váltani, erre apám teljesen kiakadt? mit tegyek?
elkezdtem életmódot váltani, mert a hasam löttyedt, vékony vagyok, de zsíros, tehát van kis pocakom
és számolgatom a kalóriákat meg mérem mérlegen a kaját, meg csak ilyen testépítő kajákat eszem, mint csirkerizs és szemetet meg cukrosat nem.
ezen faterom teljesen kiakadt... hőbörgött, hogy erre az életmódváltásra rengetegen ráb@sztak már
meg szerinte amit az ember teste megkíván, azt meg kell enni
meg hordja továbbra is a szemét kajákat, mint az ócska joghurtok, lángos meg ilyeneket, hogy egyem
de én nem akarom megenni.
nem akarok többé zsíros lenni, csak egészségeset akarok enni többnyire, ritka cheat meal-ekkel
elkezdtem a futást és a súlyemelést, be is vásároltam hozzá a táplálékokat
Akkor fogalmazzuk másképp:
32 évesen ne hagyd, hogy apád beleböfögjön az életedbe.
már volt saját életem
öregasszony eltette a fizetésem
inkább visszajöttem
vagy szerinted milliomos vagyok és szeretnék azért dolgozni hogy szétosszam valami örökölt öreg trógernek? 🙄
azért 1-2 ember sincs eszénél
Férfifiú. Ezen dobtam egy hátast. Írhatunk itt neked bármit,amíg csak férfi nem leszel,és a saját pénzedből saját magadnak nem vásárolsz.
Nagyon rémlik egy kérdező,aki 27 évesen kisfiúnak képzelte itt magát. Véletlenül nincs hozzá közöd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!