Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 32 éves férfifiú vagyok,...

32 éves férfifiú vagyok, elkezdtem élet módot váltani, erre apám teljesen kiakadt? mit tegyek?

Figyelt kérdés

elkezdtem életmódot váltani, mert a hasam löttyedt, vékony vagyok, de zsíros, tehát van kis pocakom

és számolgatom a kalóriákat meg mérem mérlegen a kaját, meg csak ilyen testépítő kajákat eszem, mint csirkerizs és szemetet meg cukrosat nem.

ezen faterom teljesen kiakadt... hőbörgött, hogy erre az életmódváltásra rengetegen ráb@sztak már

meg szerinte amit az ember teste megkíván, azt meg kell enni

meg hordja továbbra is a szemét kajákat, mint az ócska joghurtok, lángos meg ilyeneket, hogy egyem

de én nem akarom megenni.

nem akarok többé zsíros lenni, csak egészségeset akarok enni többnyire, ritka cheat meal-ekkel

elkezdtem a futást és a súlyemelést, be is vásároltam hozzá a táplálékokat

2023. okt. 18. 19:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
82%

“ mikor gyereket vállaltak még internet sem volt, azt se tudták mi az a gyereknevelés, csak jött a gyerek és kész.”

Jajj!!!

Amióta internet van, az igényes szülő is futhat a gyerek után. De sokan odavágják a tévé, a gép elé, csiisz, kóla, és majd jól felnevelődik a gyerek.

Ja!

2023. okt. 19. 02:49
 32/73 anonim ***** válasza:
85%

Első körben költözz el onnan, mert egyértelműen nem vagytok egymásra jó hatással. Egy kis önállósodás mindig jót tesz. Én 28 éves koromig laktam otthon és a megváltás volt, amikor végre el tudtam a szülőktől költözni. Ha van pénzed a szálkásító diétát, keratint, fehérjeporokat meg a satöbbi testépítős izéket finanszírozni, akkor nem kéne hogy egy albi fizetése is gondot okozzon.

Az meg hogy kirakja eléd a kajákat. Ne edd meg? Én egy időben ketogén diétáztam (s.o.sben le kellett fogynom 1 hónap alatt 10 kilót) és az anyám direkt szabotált benne. Úgy voltam vele, hogy ott romoljon meg minden, amit vett akkor se fogom megenni. Egy hét után leesett neki, hogy ezzel csak a pénzét pazarolta, úgyis vagy rárohad, vagy én dobom ki.

32/f

2023. okt. 19. 04:00
 33/73 anonim ***** válasza:
88%

32 évesen apád viszi az ételt?

El is költözhetsz - számomra lehetetlen volna, hogy 32 évesen apáméknál éljek. Kizárt...

2023. okt. 19. 09:17
 34/73 anonim ***** válasza:
91%

megoldás: vásárolsz magadnak.

Nehogy azért is apád legyen a hibás, mert nem vagy képes zárva tartani a szád és magadba tömöd az édességet...

2023. okt. 19. 09:19
 35/73 A kérdező kommentje:

Nahát, urak...

Magamnak vásárolok.

2023. okt. 19. 11:13
 36/73 anonim ***** válasza:
100%

Magamnak vásárolok.

Akkor a második pont lép élebe. Nem eszed meg.

2023. okt. 19. 11:15
 37/73 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy ez nem ilyen egyszeru.

Van, amit kozosen fogyasztunk, amit o vesz.

Nem is ez a baj, hanem higy a mamával minden egyes alkalommal 4 adagot főzet, illetve az sem tudja, mennyi is az a 4 adag.

En mar egy eve nem ettem a foztjebol, mert diszno vagaskor azzal viccelodott, hogy wc után nem mos kezet, nem nyulkalt a segglukaba stb.

Tenyleg nem mosott, igazi regivonalas parasztasszony, ugy toltotte a hurkat stb.

Pedig konyhan dolgozott...

Es faterom eszi meg altalaban az osszes kajat, mar igy is kozel 120 kg

Es ugy nez ki, aki mindjart eldurran.

Szerinte mindent meg kell enni, nem dobunk ki semmit

2023. okt. 19. 11:20
 38/73 A kérdező kommentje:
Es csomo penzt odahord a mamanak alapanyagra
2023. okt. 19. 11:21
 39/73 A kérdező kommentje:

megint ott figyel 2 zacskó keksz a hűtőládán, felbontva...

magának sosem vesz ilyen szarokat....

megnéztem a címkéjüket, 500+ kalória egyik is, másik szintén ugyanez...

az teljesen hazavágná a mai kalória deficitemet, de még a tegnapi munkámat is, ez a 2 zacskó szemét

és nem érti meg, hogy nem jó, hogy kísértésbe hoz, mert támogató közegre lenne szükségem, nem lehúzásra

2023. okt. 21. 19:44
 40/73 anonim ***** válasza:
87%

Ne bénázzál már.. én dietas cukorbeteg vagyok és a családban senki sem az. Palacsintát meg kókuszkockat sütöttem nekik ma és bár nem lenne semmi bajom attól ha egyszer egyszer beleennék de elhatározás kérdése.. nem eszem bele. Akkor se ha én csinálom meg. Meg se kóstolom. Kihívom a férjemet, hogy kostolja meg jo-e már..

ELHATAROZAS KERDESE.. ENNYI.

2023. okt. 21. 19:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!