Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 32 éves férfifiú vagyok,...

32 éves férfifiú vagyok, elkezdtem élet módot váltani, erre apám teljesen kiakadt? mit tegyek?

Figyelt kérdés

elkezdtem életmódot váltani, mert a hasam löttyedt, vékony vagyok, de zsíros, tehát van kis pocakom

és számolgatom a kalóriákat meg mérem mérlegen a kaját, meg csak ilyen testépítő kajákat eszem, mint csirkerizs és szemetet meg cukrosat nem.

ezen faterom teljesen kiakadt... hőbörgött, hogy erre az életmódváltásra rengetegen ráb@sztak már

meg szerinte amit az ember teste megkíván, azt meg kell enni

meg hordja továbbra is a szemét kajákat, mint az ócska joghurtok, lángos meg ilyeneket, hogy egyem

de én nem akarom megenni.

nem akarok többé zsíros lenni, csak egészségeset akarok enni többnyire, ritka cheat meal-ekkel

elkezdtem a futást és a súlyemelést, be is vásároltam hozzá a táplálékokat

2023. okt. 18. 19:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
81%
Mi az a férfifiú?
2023. okt. 18. 20:08
 12/73 anonim ***** válasza:
79%
Bocs, de amúgy te mit vársz a válaszolóktól? Hogy szeretnéd megoldani a problémát úgy, hogy látszólag nem mersz felállni az apáddal szemben, és megmondani hogy hagyjon a baromságaival, de közben meg elköltözni, saját életet kezdeni sem vagy hajlandó? Erre ez a két megoldás van! Vagy menjenek oda a válaszolók, és oldják meg a problémáidat helyetted? Agyrém komolyan...
2023. okt. 18. 20:10
 13/73 anonim ***** válasza:
88%

Tehát egy nagy gyerek vagy 32 évesen, egy gyerek problémáival, de a válaszolok menjenek a fenébe. Hát, így is lehet élni ezekszerint... :D

Nőj fel végre.

Amúgy oké, hogy egészséges leszel (ami jó kezdeményezés amúgy a részedről, hajrá), de pl saját életet nem szeretnél? Mert apád nyakán lakni, hát, hogy is mondjam, a normális nők nem az ilyen "férfifiúkat" keresik.

(Bár azt hiszem férfifiúkat senki sem keres, bármit is jelentsen ez a szó.)

2023. okt. 18. 20:15
 14/73 anonim ***** válasza:
35%

Nem kell vele foglalkozni, ne edd meg!

Sajnos a kérdezőt okolják az önállótlanságért, de valódi oka ennek a szülő kontrolláló viselkedése, ezért sem tanulta meg meghúzni a határokat a gyerek, mert a szülei nem az életre nevelték, hanem arra, hogy fogadjon szót!

Sajnos nagyon sok az ilyen 50+os szülő generáció.

Ők ezeket nem értik, mikor gyereket vállaltak még internet sem volt, azt se tudták mi az a gyereknevelés, csak jött a gyerek és kész.

Ahelyett, hogy ez a generáció egy része vette volna a fáradságot, hogy tanuljon és ne egy felnőtt testben élő gyerekként ragadjanak, mindenféle helyi legenda és konteó hívők lettek.

Kérdező, ha véletlen lesz gyereked, te már ne kövesd el ezt a hibát, de gondolom nem lesz, mert még 20 évig ott fogsz élni velük, ők változni már nem fognak sajnos

Amíg élnek mondják a baromságot, hogy mindent meg kell enni.

Ez van, sajnos a függetlenedésnek az az ára, hogy valami apádék korabeli fostos vénasszony eltegye a fizud felét.

4 évente van választás, talán egyszer többségbe kerül az antiboomer generáció.

2023. okt. 18. 20:16
 15/73 anonim ***** válasza:
17%

A 15-ös válaszoló nagyn reálisan látja.

Nekem is brutál tele van a tököm ezzel az egyen-klisé-sztereotíp dumával, hogy "költözz el, költözz el, költözz el" és a mai magyarfrusztrált társadalom tagjai harapják. És fröcsögik minden kérdés alá.

Nagyon árnyalt a világ, sok olyan szitu van, amikor nem lenne rentábilis ötlet az ifjú felnőttnek elköltöznie. Nem tartom ezt ördögtől valónak.

A féfriú pedig ismert magyar szó, ha néhány negyedművelt nem ismeri, nem a te szégyened, kérdező.

Kicsit megrekedt és konzervatív az öreged, de nem akar rosszat. Ő egyfajta megoldást ismer, de kedvezni akar a fiának. Szóval mit tehetsz? Beszélsz, beszélsz, beszélsz. Elmagyarázod neki, hogy a testtudatos táplálkozás nem az ördög konteója, hanem igenis valós igény szülte módszertan. Én anno amikor paleózni kezdtem (30+osként) az én apám is sokáig nézett hülyének, meg kínálgatott minden off kajával. Nem laktunk egy helyen, de naponta megfordultam nála. Aztán a kitartó tárgyalástechnika megtette a hatását, egy idő után már csak kínált, nem tukmált, majd elfogadta, hogy én másképp csinálom. Amikor látta rajtam később az eredményeket, akkor már kérdezgetett is és tanácsokat kért. Szóval nem kell más hozzá, csak következetesség és kitartás. No meg ha néha bekapsz egy sütit, nem fogsz megzsírdisznulni.

2023. okt. 18. 20:29
 16/73 anonim ***** válasza:
91%
Nem arról volt szó, hogy költözzön el, hanem hogy kezdjen saját életet amibe nem szól bele más😂 értelmezni értelmezni értelmezni. Já és azzal ne gyere hogy most 1 ember odaírta hogy költözzön el. Meg eleve 32 éves.. tehát na.. nem most járta ki a bölcsit.
2023. okt. 18. 20:33
 17/73 anonim ***** válasza:
94%

#7 “azért 1-2 ember sincs eszénél”

Az kemény. 32 évesen apuka veszi neki a kaját, otthon lakik és lehülyéz másokat…

2023. okt. 18. 20:38
 18/73 anonim ***** válasza:
90%
17-es. Igy van, aztán jön pár válaszoló akik arra hivatkoznak ki hogy nevelte a gyerekét. 32 évesen, ha változtatni akarok akkor változtatok. Kezdek egy saját életet amibe nem szól bele más. Most azon is elgondolkodtam hogy egyébként dolgozik-e.
2023. okt. 18. 20:42
 19/73 anonim ***** válasza:
76%
Bárcsak ennyi lenne a problémám...
2023. okt. 18. 21:10
 20/73 anonim ***** válasza:
31%
Hát pedig amíg apád etet azt eszed édes fiam amit eléd pakol ha tetszik ha nem. Ha ki nőnek a tökeid és saját életed lesz (ami ha eddig nem történt meg, akkor valószínűleg sohasem fog) akkor azt eszel és úgy ahogy te akarod
2023. okt. 18. 21:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!