32 éves férfifiú vagyok, elkezdtem élet módot váltani, erre apám teljesen kiakadt? mit tegyek?
elkezdtem életmódot váltani, mert a hasam löttyedt, vékony vagyok, de zsíros, tehát van kis pocakom
és számolgatom a kalóriákat meg mérem mérlegen a kaját, meg csak ilyen testépítő kajákat eszem, mint csirkerizs és szemetet meg cukrosat nem.
ezen faterom teljesen kiakadt... hőbörgött, hogy erre az életmódváltásra rengetegen ráb@sztak már
meg szerinte amit az ember teste megkíván, azt meg kell enni
meg hordja továbbra is a szemét kajákat, mint az ócska joghurtok, lángos meg ilyeneket, hogy egyem
de én nem akarom megenni.
nem akarok többé zsíros lenni, csak egészségeset akarok enni többnyire, ritka cheat meal-ekkel
elkezdtem a futást és a súlyemelést, be is vásároltam hozzá a táplálékokat
56, nagyon kiforgattad a válaszom, de ettől még te élsz apáddal nem én a enyemmel.
Egyébként, csak hogy tisztán láss mi a párommal albérletből KÖZÖS erővel a semmiről vettünk lakást.. igaz nem pár év alatt mert ott volt albérleti díj meg rezsi. De ettől még együtt éltünk akkor is már, amikor nem volt egyikünknek sem lakása
Így értem. Most akkor ezt is pontozd le és csodálkozzál el rajta nyugodtan.
62-es: Miért kell lealázni egy másik embert? Idejöttök bezzegelni, hogy bezzeg nektek sikerült, ezzel valójában felsőbbségi érzést akartok itt kiélni. Ez a "jellemgyenge mamahoteles" szókapcsolat is végtelenül megalázó.
A mai munkaerőpiacon rengeteg olyan munka és szakma van, ami olyan kevés fizetést ad, hogy önerőből nem lehet belőle lakást venni vagy bérelni. Ha valaki ilyen alacsony jövedelemmel különköltözik, maximum egy szobát tud bérelni még 40 évesen is, az talán vonzóbb a nőknek? A társadalmi-gazdasági berendezkedés itt a fő baj, hogy az emberek nagy százaléka kényszerül többgenerációs együttélésbe, ami, ha a szülőknek rossz természete van, maga a pokol.
Amúgy szerintem nem jellemgyenge a kérdező, mert úgy eszik, ahogy akar, csak az erőszakos szülők képtelenek ezt elfogadni és befogni a szájukat. Sok otthon élő ember van, aki hasonló korúként még ellentmondani se mer a szüleinek, mert fél a konfrontációtól. Na, ők nem fognak idejönni panaszkodni.
A kérdező jobban tenné, ha inkább keresne egy normális pszichológust, mert ide csak belerúgni jön sok ember, aki attól érzi magát többnek, hogy megalázza. Az ilyeneknek inkább magukba kellene nézni, hogy vajon miért van szükségük más megalázására?
64es, nehezen hinném, két melóm van, a kettő együtt több mint 700 nettót hoz, fura lenne, ha nem tudnám kifizetni belőle a havi 100 törlesztőt, főleg hogy már egész jó tartalékot is összeszedtem..
Jó végzettségem van, keresett, így annak, hogy munka nélkül maradjak, kicsi az esélye.
Sokat dolgozom, sokat tanultam, ez igaz, de nekem nőként is fontos, hogy önmagam ura legyek. A kérdezőnek is lehetne másodállása ha akarná, és akkor nem kéne a mamahotelben megöregedni. Ismered a mondást, nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
mit jelent, az, hogy saját birodalmam?
van saját birodalmam, saját szobám, az egynegyed házban, ahol tulajdonos vagyok
Az 1 negyed ház az kb a te szobád fele kérdező, én erre nem kifejezetten verném magam.
És nijncs saját birodalmad, apád házában élsz kisgyerekként.
Ne foglalkozz ezekkel a hozzászólókkal, kérdező, ezek most próbálnak téged versenyt alázni. Valóban jobb külön költözni a szülőktől, különösen, ha ilyen nehéz természetűek, de ezek nem látják, hogy ma Magyarországon sok olyan munkakör van, amivel nem lehet normálisan keresni, függetlenedni. Amúgy nekem feltűnt, hogy most egyes hozzászólók akarják ugyanolyan erőszakosan megmondani, mit tegyél, mint ahogy apád erőltetné rád a saját étrendjét. Kioktatnak, hogy anyagilag hol kellene tartanod, stb. Mintha mindenkinek ugyanúgy kellene élnie az életét.
Hagyd őket, meg az apádat is. Egyél azt, amit akarsz, lakj ott, ahol akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!