Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tettél volna a helyemben,...

Mit tettél volna a helyemben, bosszút álltál volna te is?

Figyelt kérdés

Ez még gyerekként kb 10-12 éves koromban történt.

Falunk laktunk és mint átlag falusiak mi is tartottunk és vágtunk disznókat. Én mindig is szerettem a nagyon kiszáradt füstöltkolbászt és sonkát, tudjátok azt a fajtát ami annyira kiszárad hogy majdnem flex kell a felszeléséhez. De apám ezt nem akarta hagyni mert szerinte az pazarlás úgy megenni ( ő nem szerette így). Szerinte ha annyira kiszáradt azt már megkell főzni. Ezen ment évről évre a veszekedés mert persze anyám nekem adott igazat mert ő is szerette így enni. Aztán mikor ezt meguntam hogy kb csak nagy ordibálások árán ehettem, elkezdtem azt csinálni hogy mikor ő az előző napi ebédből akart vinni, késő éjjel mikor már elaludt mindig megettem azt amit eltett magának félre ugyan azzal a címszóval amivel nekem is érvelt hogy " egy valaki kedvéért nem hagyjuk tönkremenni az ételt ". Persze ott is kipártolt anyám, de ami tényleg furcsa volt, és nagyon jól esett hogy még az ő szülei, vagyis az én nagyszüleim is mellém álltak.

2023. aug. 18. 12:47
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
80%
25-ös, így van, az apukájának nem kellett volna diktatórikusan kijelenteni, hogy ki mit ehet, de ugyanúgy a kérdezőnek sem kellett volna megenni direkt a másik kajáját amiről tudta, hogy az édesapjáé. Gusztustalan szerintem.
2023. aug. 18. 21:40
 32/36 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező, s apádnak nem tűnt fel,anno,hogy valaki belezabált a kajájába?
2023. nov. 3. 20:19
 33/36 A kérdező kommentje:
Dehogynem! Tudta is hogy én voltam, sosem tagadtam.
2023. nov. 3. 22:06
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
S mit kaptál érte?
2023. nov. 3. 22:41
 35/36 A kérdező kommentje:
Semmit.
2023. nov. 4. 09:09
 36/36 anonim ***** válasza:
64%
Apád egy rohadt nagy giliszta. Szart se érdemelt. Kedvesen bántál vele.
2023. nov. 4. 10:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!