Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tettél volna a helyemben,...

Mit tettél volna a helyemben, bosszút álltál volna te is?

Figyelt kérdés

Ez még gyerekként kb 10-12 éves koromban történt.

Falunk laktunk és mint átlag falusiak mi is tartottunk és vágtunk disznókat. Én mindig is szerettem a nagyon kiszáradt füstöltkolbászt és sonkát, tudjátok azt a fajtát ami annyira kiszárad hogy majdnem flex kell a felszeléséhez. De apám ezt nem akarta hagyni mert szerinte az pazarlás úgy megenni ( ő nem szerette így). Szerinte ha annyira kiszáradt azt már megkell főzni. Ezen ment évről évre a veszekedés mert persze anyám nekem adott igazat mert ő is szerette így enni. Aztán mikor ezt meguntam hogy kb csak nagy ordibálások árán ehettem, elkezdtem azt csinálni hogy mikor ő az előző napi ebédből akart vinni, késő éjjel mikor már elaludt mindig megettem azt amit eltett magának félre ugyan azzal a címszóval amivel nekem is érvelt hogy " egy valaki kedvéért nem hagyjuk tönkremenni az ételt ". Persze ott is kipártolt anyám, de ami tényleg furcsa volt, és nagyon jól esett hogy még az ő szülei, vagyis az én nagyszüleim is mellém álltak.

2023. aug. 18. 12:47
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
89%

A kolbász nem szárad ki egy éjszaka alatt, találj ki jobbat.

De kilopni a kaját a csomagjából nagyon gáz.

2023. aug. 18. 14:07
 12/36 anonim ***** válasza:
35%
Kezdjuk ott, miert is az apad akarja eldonteni, ki hogy egye meg az etelt? Hat akkor ne nagyon csodalkozzon, ha igy jart... ;-)
2023. aug. 18. 14:12
 13/36 A kérdező kommentje:
Épp ezaz, én meg akartam várni hogy kiszáradjon, ami kb egy hónap, hanem több. De előbb megette mint hogy még el sem kezdett szikkadni.
2023. aug. 18. 14:12
 14/36 anonim ***** válasza:
70%
Miért is csak arra reagálsz, ami neked ad igazat? Önkritika nulla...
2023. aug. 18. 14:14
 15/36 A kérdező kommentje:
#12 Ezt mondom én is, miért fáj neki az hogy hozzá se nyúlok, egy falatot sem eszek csak 1-2 hóbappal később. Inkább várok vele mert én úgy szeretem.
2023. aug. 18. 14:15
 16/36 anonim ***** válasza:
42%
Jó kis család... Megeszed apád elől a kaját amit vinne be munkába .. örülj neki h nem vert el érte tőlem tuti kaptál volna. Azt most azt irogatnád ki
2023. aug. 18. 14:17
 17/36 anonim ***** válasza:
34%
#16 Talan nem a gyermekbantalmazast kene reklamozni es egy ilyen apat isteniteni. Ugyanis nics joga eldonteni, hogy ki mit ehet, hogyan es mikor. Tovabba nem all jogaban az ebbol eredo domestic abuse sem. ;-)
2023. aug. 18. 14:21
 18/36 anonim ***** válasza:
78%

Egyikotoknek sincs igaza, neki sem amiért beleszol abba, hogy ki mit egyen.

Neked sem amiért felzabalod MAS kajajat patkány módon, ez aztán nagy bosszú amúgy 😃

2023. aug. 18. 14:35
 19/36 anonim ***** válasza:
23%
#18 Mi az, hogy mas kajaja? Hat adta volna fianak, felesegenek, ahogy ok szeretik, de nem, csak azert sem! - Es a hangsuly ezen van. Hat, akkor igy jart. ;-)
2023. aug. 18. 14:50
 20/36 anonim ***** válasza:
86%

Hány éves vagy kérdező?

Egyébként ez az egész full gyerekes. Nem tudom, hogy apádat miért zavarja az, hogy magadnak elraksz egy kolbászt. Ettől még neki is lehet külön kolbásza amit úgy eszik ahogy akar. Az egész nevetséges.

2023. aug. 18. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!