Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
27f vagyok. Faterral elek egy kis egy szobas lakasban amiben nyilvan semmi maganelet meg nyugtom sincs mert pial es allandoan balhezunk. Ma volt mar az utolso pohar hogy aludni sem tudtam pihenni semmit mert reszegen orjongott valamit szerelt es kiidegelt. Mar mergemben magamat meg a falat utottem en ezt nem birom elviselni ezt a reszeg idiota ven fa.t. Vagy en megyek vonat ele vagy dogoljon meg nem birom mar. Van eleg bajom e nelkul is. Koltozzek alberletbe ilyen arak mellett vagy menjek inkabb a temetobe mert itt maradni mar nem akarok egyszeruen gyulolom az itt letet. Ugy vagyok vele mar minden mindegy alapon eletem ugy sincs hogy vagy keresek egy alberletet ahova eltakarodok vagy megyek a sinekre nem tudom mit csinaljak de nagyon elegem van .
2023. jún. 11. 01:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ehhszerintem jobb megoldás az albi
2023. jún. 11. 01:31
 2/16 anonim ***** válasza:
92%

Már 8 éve is elköltözhettél volna.

De neked úgy látszik, kell a részeg faterod társasága.

2023. jún. 11. 01:36
 3/16 A kérdező kommentje:
Az volt a terv hogy e helyett nagyobba koltozunk o nem fog pialni stb de ebbol semmi nem lett . Persze elmehettem volna de azt hittem valtozni fog es ha egy normalis helyre koltozunk meg ez az idiota lerakja a piat akkor tudunk emberi modon elni es nem kenyszerulok alberletbe de igy nem.
2023. jún. 11. 01:43
 4/16 anonim ***** válasza:
67%
Esetleg barátnőd akivel elköltözhetnél közös albiba?
2023. jún. 11. 01:53
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Minél elöbb költözni bárhogy.
2023. jún. 11. 03:17
 6/16 anonim ***** válasza:
90%
Már rég elkellett volna költöznöd. Drága az albérlet? Igen, az. Keress másodállást, ne kifogást.
2023. jún. 11. 04:59
 7/16 anonim ***** válasza:
96%
Azt írod, hogy az volt a terv, hogy nagyobba költöztök, oké, de azontúl mi volt még a terv? Merthogy 27 éves vagy. Gondolod most fog nagyobba költözni miattad, mikor neki bőven elég egy egy szobás lakás? Te meg meddig akarsz még apád élettársa lenni, hogy még 27 évesen is vele tervezel? Ne haragudj meg, de ez egyszerűen szürreális. Már vagy 5-6 éve gyűjtögetned kéne az önálló életre, nem azzal számolni, hogy apád majd vesz egy nagyobb lakást ahol kényelmesebben élhettek együtt. Ha eddig nem gyűjtöttél és egy kanyid sincs, akkor most sos állj neki, mert a felnőttek nem szoktak a szüleik nyakán maradni, attól függetlenül, hogy mekkora a lakás és iszik-e apuka.
2023. jún. 11. 05:23
 8/16 anonim ***** válasza:
92%

Sos keress albit, akár csak egy szobát, ami mellett akkor tudsz félretenni.

Nem is értem mire vártál eddig.

2023. jún. 11. 06:52
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha magadtól még nem realizáltad az albérletet,helyette idegenektől kell a megerősítés..ott baj van..
2023. jún. 11. 07:48
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Vonat alá könnyebb menni, de mehetsz albérletbe is.
2023. jún. 11. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!