Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
27f vagyok. Faterral elek egy kis egy szobas lakasban amiben nyilvan semmi maganelet meg nyugtom sincs mert pial es allandoan balhezunk. Ma volt mar az utolso pohar hogy aludni sem tudtam pihenni semmit mert reszegen orjongott valamit szerelt es kiidegelt. Mar mergemben magamat meg a falat utottem en ezt nem birom elviselni ezt a reszeg idiota ven fa.t. Vagy en megyek vonat ele vagy dogoljon meg nem birom mar. Van eleg bajom e nelkul is. Koltozzek alberletbe ilyen arak mellett vagy menjek inkabb a temetobe mert itt maradni mar nem akarok egyszeruen gyulolom az itt letet. Ugy vagyok vele mar minden mindegy alapon eletem ugy sincs hogy vagy keresek egy alberletet ahova eltakarodok vagy megyek a sinekre nem tudom mit csinaljak de nagyon elegem van .2023. jún. 11. 01:29
11/16 anonim válasza:
Mondjuk én 21 éves korom után leléptem otthonról a családi problémák elviselése helyett, nem rinyáltam.
Drága volt az albi? Igen, de legalább nyugodt életem volt, és inkább ettem utolsó héten zsemlét, minthogy elviseljem a folyamatos lelki terrort.
12/16 anonim válasza:
Ha csak szobát bérelnél, az nem olyan drága, mégis fényévekkel jobb lenne a helyzeted, mint amiben most élsz. Először ki kell lépned az alkoholista apád alkotta csodás életvitelből, utána akár az is előfordulhat, hogy megtalálod az utat egy sokkal jobb élet felé, ha nyitottá válsz rá. Az öngyilkos gondlatokat meg zárt ki örökre a fejedből. Nem ez a megfelelő út. Mivel látod, mi a baj, van kiút.
13/16 anonim válasza:
- Menj olyan munkahelyre, ahol adnak szállást
- lehet szobát is bérelni, ~80 ezer rezsivel
14/16 A kérdező kommentje:
Most keresek alberleteket nezelodtem ami normalis es szep nem egy lepukkant odu inkabb dolgozok heti 7 napot meg eszek zsiros kenyeret de legalabb nyugtom van es emberi korulmenyek kozott remelem ebbe a honapba eltudok menni a fizumhoz meg nem nyultam nem is fogok max amire tenyleg szukseg van ha jo frlej a fonok talan ad egy kis eloleget hogy eltudjak menni. Legrosszabb esetben jovohonap elejen de inkabb gurizek es mihamarabb eltakarodjak en ugy voltam vele majd normlais lesz vagy valami de most is hulla reszeg es a jelenlete is irrital nem gondoltam hogy ennyire megromlik apammal a viezonyom de ez meg a korulmenyek ezt nem tudom ki tudja elviselni meg toleralni szerintem mas se birna vagy en vagyok gyenge fogalmam nincs.
2023. jún. 11. 14:23
15/16 A kérdező kommentje:
Vannak csladtagjaim de termeszetesen senkire szem szamithatok nem is erdekel senkit a nyomorom tehat van cslad de minek addig vagy jo mikor kolcson kell de ha te vagy trebe hatat fordit a sajat rokonod is hat ennyit a csladomrol tudom sokan vannak igy de ez szomoru akarhogy nezzuk.
2023. jún. 11. 14:25
16/16 anonim válasza:
Az már hatalmas előrelépés, ha kiszakadsz ebből a környezetből. Első körben nem az számít, hogy normális, szép-e az albérlet, ahová el tudsz költözni, hanem az a fontos, hogy ne az alkohlista apáddal kelljen egy szobában élni. Ha sikerül külön költözni, akkor már ráérsz azon agyalni, hogyan tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!