Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tettél volna a helyemben,...

Mit tettél volna a helyemben, bosszút álltál volna te is?

Figyelt kérdés

Ez még gyerekként kb 10-12 éves koromban történt.

Falunk laktunk és mint átlag falusiak mi is tartottunk és vágtunk disznókat. Én mindig is szerettem a nagyon kiszáradt füstöltkolbászt és sonkát, tudjátok azt a fajtát ami annyira kiszárad hogy majdnem flex kell a felszeléséhez. De apám ezt nem akarta hagyni mert szerinte az pazarlás úgy megenni ( ő nem szerette így). Szerinte ha annyira kiszáradt azt már megkell főzni. Ezen ment évről évre a veszekedés mert persze anyám nekem adott igazat mert ő is szerette így enni. Aztán mikor ezt meguntam hogy kb csak nagy ordibálások árán ehettem, elkezdtem azt csinálni hogy mikor ő az előző napi ebédből akart vinni, késő éjjel mikor már elaludt mindig megettem azt amit eltett magának félre ugyan azzal a címszóval amivel nekem is érvelt hogy " egy valaki kedvéért nem hagyjuk tönkremenni az ételt ". Persze ott is kipártolt anyám, de ami tényleg furcsa volt, és nagyon jól esett hogy még az ő szülei, vagyis az én nagyszüleim is mellém álltak.

2023. aug. 18. 12:47
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Elmúltam 30, ez még gyerekkoromban történt 10, talán 12 lehettem. Sajnos azóta sem változott sokat.
2023. aug. 18. 16:08
 22/36 anonim ***** válasza:
72%
19-es, mivel az apja munkába vitte a kajajat és a kérdező 10-2 éves volt gondolom nem ő vásárolta egyrészt, másrészt ha el van rakva akkor mondható, hogy igen az xy kajaja ;))))
2023. aug. 18. 16:13
 23/36 anonim ***** válasza:
58%
Érdekes, hogy amikor apád másnapi ebédjét felzabáltad, nem zavart, hogy nincs kiszáradva!
2023. aug. 18. 16:52
 24/36 anonim ***** válasza:
53%

Gyerekbántalmazás xD ez kb most találták ki X éve. Senkinek semmi baja nem volt anno a suliban sem egy körmöstől még otthon is kaptál megnevelődtél. Nem úgy mint a mostani taknyok h mindenhez IS joga van de kötelezettsége semmihez.

Eljárt dolgozni az öreg azt vesz a saját pénzén amit akar + az az ő kajája amit vitt el munkába. Titeket biztos nem zavarna ha munkába nem tudnátok zabálni.

2023. aug. 18. 19:02
 25/36 anonim ***** válasza:
66%
#22 Sajnos ez nem igy mukodik. Szemet huzas volt, hogy a gyereke se, a felesege sem eheti ugy a kolbaszt, ahogy szereti. Ez csak a hatalom fitogtatasa. A szulo kotelessege, hogy a gyereket rendesen ellasa, ennek nem sikerult.
2023. aug. 18. 19:04
 26/36 A kérdező kommentje:
Sok hasonló megnyilvánulása volt főleg mikor még kicsi voltam. Volt hogy elmentünk valamelyik hipermarketbe hogy nagybevásároljunk. Mondom olyan húst is vegyetek légyszives amiből tududnk rántott szeletet is sütni. Erre kb letorkolt hogy majd ő megmondja mit veszünk, nem én fogok belőle parancsolni. Így, ezekkel a szavakkal. Az ilyenek sajnos nagyon megragadtak bennem. Persze anyám mint ha meg sem hallotta volna mit mondott vett olyat is amiből végül lett rántottszelet.
2023. aug. 18. 19:11
 27/36 anonim ***** válasza:
38%

Ja mert az asszony nem tud venni kolbászt? El kell menni dolgzni nem a fateron élősködni.

Ezt nőként írom szal nem vagyok nőgyűlölő!

Engem nem tartanak el így azt eszek amit akarok ennyire egyszerű

2023. aug. 18. 19:11
 28/36 A kérdező kommentje:
Képzeld 27 anyám is ugyan úgy dolgozott.
2023. aug. 18. 19:13
 29/36 anonim ***** válasza:
58%
#27! Egy 10 eves gyerek miert is es hova menjen el dolgozni? Neki nem kell, a szulei kotelessege ot eltartani, rendesen enni adni neki, szereto csaladban. Itt ez csak felig valosult meg, a bantalmazo apja nelkul.
2023. aug. 18. 19:18
 30/36 anonim ***** válasza:
74%
Mintha a bosszu sok mindent emgoldana.
2023. aug. 18. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!