Szeretném ha segitenétek újra! Mit tennétek a helyemben?
Korábbi kérdésemet belinkelem:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Amire tök sok jó választ kaptam.
A helyzet azóta se sokat változott,ma-holnap júliust írunk,és még mindig nincs fix,bejelentett állása a lányomnak.
Mivel ide van bejelentve ide érkezik minden,tb-t nem fizeti,tartozást halmozott fel egy szolgáltatónál.
Néha-nèha beugrós munkát végez,abból a legfontosabb az volt hogy hajat hosszabítson.
Eddig az időig kb nem igazán keresett,sőt én voltam a sz@r,mert ugye az apjánál elvolt mint írtam.
Csak hogy az apja elköltözött a szülöi hàzból ahova vitte az új párját és fiát(nem közös gyerekünk) majd közölte hogy oda a lányunk nem mehet,már ki is rakta.
Persze a lányom megint ide akar jönni…
Komolyan nem tudom mit tegyek??
Ez téboly komolyan.
Milyen anya vagyok,??
Kidolgoztam a belemet mindig,tőlem nem ezt látta és sz@rik mindenre.
Egyszerűen nem értem.
Segitsetek légyszives!
Talán olvasd el a korábbi kérdés lényegét.
Millió esélyt adtam neki,nem élt vele!!!
Ahhoz nem kell ismerni,mert lehet hogy más is küzdött ilyennel,nem csak én egyedül a földön.
És itt bejön az ami számomra is érdekes,oké ő ilyen ugyanaz a nevelés de a többi gyerekem egyik sem ilyen.
Amikor korábban kiirtam ezt a kérdést sokmindent megfogadtam.
Pl azt is hogy kitettem,mert megadtam az esélyt nem élt vele,átvert többször is.
Aztán az apjánál elvolt és én nem voltam lényeges,nem keresett mert volt hely ahol legyen.
Most újra probléma állt elő megint ide akar visszaköltözni.
Egyébként én nem zárkozom el a terápiától,többször felajánlottam neki,elutasitotta.
Nem az a hitrendszerem,csak most megint én nem vagyok jól hogy igen mégiscsak visszakéne venni mert a lányom.
Mellette meg ott van hogy hányszor próbáltam neki segiteni.
A mostani rövid időszakban is ezerszer elmondtam neki hogy menjen bejelentve dolgozni,hogy tanuljon mèg nem késő,hogy ne a szépészeti dolgok legyenek első helyen.
Veszett fejsze nyele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!