Szeretném ha segitenétek újra! Mit tennétek a helyemben?
Korábbi kérdésemet belinkelem:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Amire tök sok jó választ kaptam.
A helyzet azóta se sokat változott,ma-holnap júliust írunk,és még mindig nincs fix,bejelentett állása a lányomnak.
Mivel ide van bejelentve ide érkezik minden,tb-t nem fizeti,tartozást halmozott fel egy szolgáltatónál.
Néha-nèha beugrós munkát végez,abból a legfontosabb az volt hogy hajat hosszabítson.
Eddig az időig kb nem igazán keresett,sőt én voltam a sz@r,mert ugye az apjánál elvolt mint írtam.
Csak hogy az apja elköltözött a szülöi hàzból ahova vitte az új párját és fiát(nem közös gyerekünk) majd közölte hogy oda a lányunk nem mehet,már ki is rakta.
Persze a lányom megint ide akar jönni…
Komolyan nem tudom mit tegyek??
Ez téboly komolyan.
Milyen anya vagyok,??
Kidolgoztam a belemet mindig,tőlem nem ezt látta és sz@rik mindenre.
Egyszerűen nem értem.
Segitsetek légyszives!
Kedves utolsó kèt válaszoló!
Ezeken a kikötéseken túl vagyunk amikor legutóbb visszajött,akkor sem teljesültek a feltételek,na meg azóta sem.
nem tudom mi a kérdés, többtucat válasz megmondta, hogy nem kell visszafogadni, de te meg már megint azon vekengsz, hogy de vissza akarod fogadni. akkor fogadd, veszítsd el a másik három gyerekedet is, mert mindig ennek a pártját fogod és ezt véded velük szemben, és akkor idővel nem lesz probléma hogy felébrszeti a többit, mert a többi elhúz tőled a francba, te meg írhatod ki a félévente esedékes sírást az élősködődről.
zár lecserél, lakcímről kijelent, a szolgáltatók felszólító leveleit meg "ismeretlen helyre költözött" felirattal postaládába bedobni. ennyi.
Szerintem te kb 9 éves gyerek szintén lehetsz.
Egy okos anya hogy ha kidobásal fenyegetnéd,ezersze megondolná mit csinál,mert ugye a pasik vannak olyan okosok hogy ne tartsanak el egy ilyen nőt.
"Persze a lányom megint ide akar jönni"
Vesd fel neki az anya-lánya szexet,biztos többet nem akarna odamenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!