Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szeretném ha segitenétek...

Szeretném ha segitenétek újra! Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Korábbi kérdésemet belinkelem:

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

Amire tök sok jó választ kaptam.

A helyzet azóta se sokat változott,ma-holnap júliust írunk,és még mindig nincs fix,bejelentett állása a lányomnak.

Mivel ide van bejelentve ide érkezik minden,tb-t nem fizeti,tartozást halmozott fel egy szolgáltatónál.

Néha-nèha beugrós munkát végez,abból a legfontosabb az volt hogy hajat hosszabítson.

Eddig az időig kb nem igazán keresett,sőt én voltam a sz@r,mert ugye az apjánál elvolt mint írtam.

Csak hogy az apja elköltözött a szülöi hàzból ahova vitte az új párját és fiát(nem közös gyerekünk) majd közölte hogy oda a lányunk nem mehet,már ki is rakta.

Persze a lányom megint ide akar jönni…

Komolyan nem tudom mit tegyek??

Ez téboly komolyan.

Milyen anya vagyok,??

Kidolgoztam a belemet mindig,tőlem nem ezt látta és sz@rik mindenre.

Egyszerűen nem értem.

Segitsetek légyszives!

2023. jún. 21. 18:55
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
80%
Én értem, és sajnálom is. Persze, hogy elutasítja, hiszen neki jó ez a helyzet, ő elvan. Sosem az megy terápiába aki miatt szenvedünk, hanem aki szenved. A szenvedőnek nincs eszköze a helyzetet kezelni.
2023. jún. 21. 19:43
 12/29 anonim ***** válasza:
80%
Nem engedném vissza csak úgy. Mondd meg neki, ha lesz munkája, fizeti a rá eső rezsit, állja a kajáját, visszafizeti a tartozásait és természetesen a házimunka rá eső részét megcsinálja akkor lakhat nálad. Amint ezek közül bármi nem teljesül kirakod a cuccát az ajtó elé.
2023. jún. 21. 19:51
 13/29 anonim ***** válasza:
86%
Mondd meg, hogy ha szerzett állást, és megtanul alkalmazkodni, visszajöhet. Vagy menjen vissza a suliba és tanuljon. Különben nem fogadjátok vissza. És ehhez nem csak neked, hanem a többi ott lakónak is köze van!
2023. jún. 21. 19:52
 14/29 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó kèt válaszoló!

Ezeken a kikötéseken túl vagyunk amikor legutóbb visszajött,akkor sem teljesültek a feltételek,na meg azóta sem.

2023. jún. 21. 20:04
 15/29 anonim ***** válasza:
92%
Akkor nem kell befogadni. Vagy csöves lesz belőle, vagy rájön hogy jót akartatok neki.
2023. jún. 21. 20:20
 16/29 anonim ***** válasza:
16%
Itt ki beszéled a lányodat,úgy beszélsz róla mint ha nem is a lányod volna,meghalgatnám az ö verzioját a 4 gyermekböl ö az aki az elözőházaságodból való???
2023. jún. 21. 20:29
 17/29 anonim ***** válasza:
76%

nem tudom mi a kérdés, többtucat válasz megmondta, hogy nem kell visszafogadni, de te meg már megint azon vekengsz, hogy de vissza akarod fogadni. akkor fogadd, veszítsd el a másik három gyerekedet is, mert mindig ennek a pártját fogod és ezt véded velük szemben, és akkor idővel nem lesz probléma hogy felébrszeti a többit, mert a többi elhúz tőled a francba, te meg írhatod ki a félévente esedékes sírást az élősködődről.

zár lecserél, lakcímről kijelent, a szolgáltatók felszólító leveleit meg "ismeretlen helyre költözött" felirattal postaládába bedobni. ennyi.

2023. jún. 21. 21:36
 18/29 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem te kb 9 éves gyerek szintén lehetsz.

Egy okos anya hogy ha kidobásal fenyegetnéd,ezersze megondolná mit csinál,mert ugye a pasik vannak olyan okosok hogy ne tartsanak el egy ilyen nőt.

2023. jún. 21. 21:43
 19/29 anonim ***** válasza:
92%
Egyertelmu: NE engedd vissza! (akármit iger is, úgysem fogja betartani)
2023. jún. 21. 21:44
 20/29 anonim ***** válasza:
0%

"Persze a lányom megint ide akar jönni"

Vesd fel neki az anya-lánya szexet,biztos többet nem akarna odamenni..

2023. jún. 21. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!