Hátat fordítanátok neki a helyemben?
Figyelt kérdés
Apám alkoholista. Mióta az eszemet tudom minden este részeg. De az a fajta aki kötekszik, veszekszik, kiabál, földhöz vág dolgokat. Hiába beszéltünk vele erről 1000x nem érdekli. Az ital meglegyen és semmi más nem számít. De józanul persze előadja, hogy mennyire sajnálja. Anyum nemrég elvált tőle mert már nem bírta tovább. Bizonyos okok miatt én itt lakom nála de nem bírom elviselni. Közös témánk sose volt. Beszélgetni sem lehet vele mert nincs miről.. 55 éves de egy 70 éves ember szintjén van. Úgy is viselkedik. Mintha a tatám lenne. Soha nem volt az az apa akire fel lehetett volna nézni vagy megbeszélni vele komolyabb dolgokat. Tanítani sem tanított soha semmit amit egy férfinak tudnia kellene (szerelni, javítani stb…). Mintha nem is lett volna apám soha csak egy alkoholista öregember aki nyomorítja az életem és lelkileg tönkretesz. Senki nem tudja, ezeket róla. Itthon iszik titokban mások előtt pedig játsza a szentet. Össze is veszünk nagyon sokat, néha csak egy hajszál választ el, hogy ne keverjek le neki egyet.2023. aug. 1. 20:11
2/11 A kérdező kommentje:
Most költöztem vissza hozzá lassan 1 éve.. de amikor külön voltam az sem volt jobb. Állandó zaklatás minden baromsággal. Random megjelent mert miért ne és az nem számít, hogy volt e dolgom vagy sem akkor is hallgatni kellett a baromságát.
2023. aug. 1. 21:00
4/11 anonim válasza:
Fordíts hátat! A saját érzelmi biztonságod és a mentális jó léted helyezd előtérbe.
6/11 anonim válasza:
Zaklatott, a hátad közepére sem kívántad, te meg visszaköltöztél hozzá.
Gratulálok.
7/11 anonim válasza:
Zaklat, erre ahelyett, hogy az életedből is kiirtanád, visszaköltözöl hozzá.
Nem sok eszed van, mondták már? :D
8/11 A kérdező kommentje:
Eszem az van. De a kicseszett jó szívem miatt vagyok itt újra.. írtam, hogy bizonyos okok miatt amiket nem fogok részletezni.
2023. aug. 2. 22:21
9/11 anonim válasza:
Akkor is hiba volt haver
Ismerem a fajtáját, te meg bedőltél neki
10/11 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, valószínűleg ettől függetlenül nagyon szereted.De a mentális egészséged és saját életed élése miatt jobban jársz ha távol vagy tőle.Ha van lehetőséged alakíts ki magánszférát,amibe nem lehet,fektess le szabályokat S távolról foglalkozz vele.
Állj ki magadért,muszáj,különben mindig zaklatott leszel miatta.
Fordíts hátat,közölve az okot S távolról segítsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!