Miért azok fordítanak hátat, akiket a legjobban szeretsz, és akikben a legjobban bízol?
Figyelt kérdés
A szüleimet régen nem érdeklem,nem érdekli a gondjaim,én magam a gondolataim,a útkeresésem,kerülnek mert csak nyűg vagyok..mióta világ a világ így van miért vállaltak,ha nem számítok?Maguk miatt,hogy legyen ki gondoskodjon róluk?Nem ilyen gyereket akartak,csalódtak,azt hitték a saját gondjukban én leszek a segítő jobbkéz? A szülő szó miért csak addig szól míg ételt adok a szájába?Magukból indulnak ki,nem ígényelnek figyelmet és beszélgetést és így én sem kapok!Másra nem számíthatok,mindenki csak,elsétál...már beszéltem erről,reménytelen mit tegyek?2013. dec. 27. 16:27
1/3 anonim válasza:
Csak nem Lipták a rokonod?Az nem fog megfordulni.
2/3 A kérdező kommentje:
nem tudom ki a Lipták és kire gondolsz,köszi az érdemleges hozzászólást!
2013. dec. 27. 16:39
3/3 anonim válasza:
Sajnos ez igy van, én is ezt tapasztalom,akiket szeretek és tisztelek,azok okoznak a legnagyobb csalódásokat és fájadalmakat.Akik rátojnak mindenre, azokhoz ragaszkodnak.Talán jobb,ha az ember elfojtja a szeretetét és nem mutatja ki, talán igy jobban lehet érvébyesülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!