Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit szerettek legjobban az...

Wenda_96 kérdése:

Ti mit szerettek legjobban az apukátokban?

Figyelt kérdés
2013. dec. 22. 22:16
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Szigorú, de végtelenül igazságszerető ember volt, és nagyon szeretett minket. Mindig a család volt az első számára. Taníttatott, maximálisan megadott mindent. Sajnos, már 30 éve nem él(:
2013. dec. 22. 22:25
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Azt hogy bölcs - mindig elámulok hogy milyen sok témában milyen reális magyarázatot tud adni. Azt hogy mindent megtenne értünk - és én is mindent megtennék érte.

És még azt is hogy ő szerettette meg velem a rock zenét, ő általa lett a kedvenc együttesem az ACDC :D

Hálás vagyok hogy egy szuper apukám van :)♥

2013. dec. 22. 22:26
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mindenből poént csinál, jókat lehet vele röhögni. Persze csak ha olyan kedvében van.
2013. dec. 22. 22:29
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom megmondani,h.mit szeretek benne,mint h.anyukámban sem. Szeretem,és sokszor hiányzik. Más városban lakunk,ezért nem találkozunk gyakran.Ha jön,alig várom,h.itt legyen és ha elmegy még érzem az illatát a lakásban,az olyan megnyugtató. Szeretem,mert az apukám,még ha makacs és fafejü is sokszor:-)
2013. dec. 22. 22:33
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Èn igazâbòl csak azt szertnèm ha mèg itt lenne közöttünk(egy ève halt meg) làthathatnà a pici fiamat egy jót dumàlni vele nevetni egy jót.nagyon hiànyzik ès miotta nincs mâr nem talàlom a helyem nem vagyok teljes.mikor kicsi voltam nagyon sokat voltunk együtt és igazàbòl erre kell majd emlékeznem nem arra h milyen sokat szenvedet a betegsége alatt.
2013. dec. 22. 22:42
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Mert végtelenül laza és mindig hülyéskedünk. Mindenből kihoz vmit és szeret bennünket.
2013. dec. 22. 22:43
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy mindig marhaságokat beszél, és, hogy mindent nagyon lazán vesz. :) Érdekes, mert különben a korosztályom szüleinél kb 10 évvel idősebb. Barátnőim is mindig röhögnek rajta, hogy milyen hülye (jó értelemben). :DD
2013. dec. 22. 22:50
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok.

Kihagytam a legfontosabbat. Azt, hogy szereti az állatokat. Nagyon szereti a macskáinkat, a kutyákkal is elvan, nem szereti a vadászatot, és, ha teheti minél ritkábban eszik húst.

2013. dec. 22. 22:51
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Hogy sose mérges rám, mindig megbecsül és nagyon jó ember.
2013. dec. 22. 23:01
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Azt,hogy nagyon jószívű,türelmes ember. Mindent megtesz értünk.
2013. dec. 22. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!