Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit szerettek legjobban az...

Wenda_96 kérdése:

Ti mit szerettek legjobban az apukátokban?

Figyelt kérdés
2013. dec. 22. 22:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mindig lehet rá számítani, a leglehetetlenebb helyzetekben is, bármikor, bármiben.

Hogy végtelenül megértő, bármiről lehet vele beszélni, figyelmes.

Hogy egyedül felnevelt kettőnket úgy, hogy semmiben nem szenvedtünk hiányt.

Hogy rengeteg mindenről lemondott értünk.

28/N

2013. dec. 22. 23:06
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Barcsak en is irhatnek ilyet... Az enyem alkoholista es miota en elek, terrorizal, uvolt, rombol es karomkodik. De orulok, hogy a tietek rendes. Becsuljetek meg!
2013. dec. 22. 23:15
 13/26 Nádszálkisasszony ***** válasza:
100%
Azt, hogy 50 éves létére egy nagy gyerek, vidám, életszeretű, lehet vele bolondozni ráadásul irtózatósan ügyes, szinte mindent meg tud csinálni a ház körül. :))
2013. dec. 23. 07:48
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm, hogy feltetted ezt a kérdést, olyan jó érzés ilyeneket olvasni, most is itt könnyezem, talán pont azért, mert én nem tudok ilyen kedveseket mondani az édesapámról, rettentően negatív beállítottságú, és ráadásul iszik is. Felnézni egyáltalán nem tudok rá. Szívet melengető olvasni a más apukájáról írottakat. Az egyik válaszolóval egyetértve kérlek én is benneteket, hogy becsüljétek meg Őt! Ritka nagy kincs.
2013. dec. 23. 09:31
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Hogy elég hamar lelépett az életemből. Szerintem emberi roncs lennék, ha még maradt volna pár évet. Így megismerhettem az igazi apukámat (=nevelőapa), aki okos, mindig segít, ha baj van, és eszméletlen humora van.
2013. dec. 23. 15:39
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén? Semmit.
2013. dec. 23. 15:39
 17/26 anonim ***** válasza:
Nagyon okos és bármit megtenne értem (és én is érte), szeretre méltó, dolgos, racionális. (:
2013. dec. 23. 17:03
 18/26 anonim ***** válasza:
* szeretetre méltó
2013. dec. 23. 17:04
 19/26 anonim ***** válasza:
Az én apukám is szigorú, de tudom, hogy csak az én érdekemben tette. Mindig tudta, mikor kell egy kicsit erélyesen fellépni "ellenem" és hála neki, életem egyik legboldogabb időszakát élem. Köszönöm Neked Apa ♥
2013. dec. 23. 17:07
 20/26 anonim ***** válasza:

Nagyon durva, de most, hogy olvastam ezta krédést jöttem rá, hogy iazából semmit. Nincs egy tulajdonsága se, amire felnéznék. Pedig jó a viszonyunk, nem vagyunk rosszban, de ha nem lenne az apám biztos nem állnák le vele 5 percet sem beszélgetni. Sajnos:(

Esetleg az, hogy hűséges volt mindig anyámhoz és jól bánt vele.

2013. dec. 23. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!