Wenda_96 kérdése:
Ti mit szerettek legjobban az apukátokban?
Figyelt kérdés
2013. dec. 22. 22:16
21/26 anonim válasza:
Azt hogy 15 éve mikor 4 éves voltam eldöntötte hogy neki elsö az alkohol utána a család,gyerekek. Hogy sokszor jött haza részegen, és az egyetlen normális emlékem rola a gyerekkorombol hogy szétverte a csengönket, és alálra ijesztett mindannyiunkat.:)
23/26 A Tengerész válasza:
Jó ember volt. És soha nem ütött meg.
24/26 anonim válasza:
Mindig számíthatok rá, és mindig ott van, ahol kell. Nagyon szeretem. :)
25/26 anonim válasza:
Sajnos, kevés időt tölthettem vele. 40 éve már, hogy meghalt
26/26 anonim válasza:
Én mindkét szempontból hozzá tudok szólni : A vér szerinti apám alkoholista volt, nem volt kapcsolatunk, szerencsére csak 4 évig éltem vele.
A mostohaapám megbízható volt, rendes, megkaptam , ami kellett. Sajnos nagyon zárkózott volt, nem tudtunk egymáshoz közel kerülni.
Úgyhogy én is csatlakozom az előttem szólókhoz: Akinek jó fej , nem alkoholista apja van --- BECSÜLJE MEG és ÖRÜLJÖN NEKI !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!