A barátom azt akarja ,hogy kimenjek vele Hollandiába dolgozni, már le rendezett ott mindent, papírokat is. Normális pasi. Szüleim nem engednek vele ki egyedül sajnos. Mit tegyek ilyen helyzetben?
Hm... Hollandiában élek. Csak szólok, hogy semmit nem lehet lerendezni anélkül, hogy személyesen megjelenj.
Havonta haza járni nem éri meg, nem is életszerű és kb nem is lehetséges, mert nincs annyi szabadidő - plusz anyagilag se fér bele.
Milyen munkát talált a draga?
Nos. Egyrészt én is fiatal vagyok és épp most költöztem Hollandiába a pasimmal.
Nálunk hosszas téma volt, hogy mi legyen diploma után (én akartam egy mestert, de otthon erre nincs lehetőség - nincs ilyen szak)
Az alábbiakat hiányolom a sztoridból:
- A te terveidet, pl karrierügyben
- A kapcsolatotokról plusz infó (mióta vagytok együtt, milyen a kapcsolat, hogy megy a kommunikáció stb)
- Veled hogyan kommunikált erről a párod? Mert mi együtt néztünk lakást, mert mindkettőnk élete.
Szüleidnek adok igazat, felelőtlenség lenne vakon kimenned. De jogilag nem tarthatnak vissza.
Írhatsz nyugodtan, nagyon képben vagyok most a Hollandiába költözéssel.
22L
12!
De hiába jelzi, nem tudják felvenni BSN szám nélkül, azt meg látatlanban nem adnak, a helyi önkormányzatnál személyesen kell jelentkezni. Ahhoz meg kell a személyi igazolvány/útlevél, plusz ha nem beszél folyékonyan holland, angol vagy német nyelven, egy tolmács is.
"mosogatnék vagy ilyesmi munkát talált"
Azt se tudod pontosan, hogy mit talált neked?
Szerintem ne menj. Nagyon butuska vagy és felkészületlen.
Szép karrier! Azt sem tudod, milyen munkát talált!
Felvetődik még néhány kérdés, amiket már az előttem írok is feltettek:
- nyelvtudás;
- végzettséged;
- mióta vagytok együtt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!