A barátom azt akarja ,hogy kimenjek vele Hollandiába dolgozni, már le rendezett ott mindent, papírokat is. Normális pasi. Szüleim nem engednek vele ki egyedül sajnos. Mit tegyek ilyen helyzetben?
Hogy megy a sport?
Futni tudsz?
Mert valószínű, hogy majd futtatna kint....
"mosogatnék vagy ilyesmi munkát talált nekem a barátom azt mondta"
"2 hónapja"
Egy 2 hónapja megismert, még jószerével idegen pasi azt mondja neked, hogy menj ki vele Hollandiába dolgozni, és te elgondolkozol rajta... Már bocs, ha személyeskedő lesz a kérdés, de téged fejre ejtettek kiskorodban?
Tudod, jó eséllyel mi lesz az a "vagy ilyesmi" munka? Prostitúció.
"Prostitúció."
Az meg micsoda, tessék mondani??
Milyen papírokat rendezett le?
Lerendezte, hogy amint kimész, elvegyék az irataidat?
Egyáltalán tudod te hogy néz ki, mikor jelentkezel egy EU-s országban munkára?Esetleg Magyarországon egy munkára?
31 es. Örülök,hogy nem csak én vagyok ilyen vészmadár.
Nekem is a futtatás jutott egyből eszembe. Valószínűleg a szülőknek is, ezért nem engedik.
Ritka hülye a kis csaj.
Viszont már nagykorú és szavazhat.
A Hofi mondta, hogy "a hülyékre itthon van szükség".
Biztosan nem repesnék az örömtől hogy kimenj 2000 km-re, mert a PASID ÚGY AKARJA!
Nonszensz, inkább megkérdezném, TE mit akarsz kezdeni az életeddel, és remélném, hogy szakítasz mielőbb.
Persze, elmehetsz mert elmúltál 18 - épphogy, de remélem tudod, hogyha költözöl, kiszolgáltatod magad a srácnak, hiszen nem lesz melód meg semmi - és örülhetsz, ha amúgy tisztességesek a szándékai, de ezek alapján ebben sem vagyok biztos.
Megértem a szüleidet egyébként. 18 vagy, naiv kislány, és mennél ész nélkül a csávó után kereset, nyelvtudás, minden nélkül.
Egyébként olyan nincs, hogy Ő talál neked munkát.
Külföldön élek, ahhoz, hogy elhelyezkedj NEKED kell elmenni interjúra, ahol kiderül megfelelsz-e és majd ezután mehetsz az önkörmányzathoz, hogy állítsanak ki mindenféle plusz iratot, mert munkát vállaltál (adószám, stb).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!