Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A barátom azt akarja ,hogy...

A barátom azt akarja ,hogy kimenjek vele Hollandiába dolgozni, már le rendezett ott mindent, papírokat is. Normális pasi. Szüleim nem engednek vele ki egyedül sajnos. Mit tegyek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Mondta a barátom, hogy úgyis haza járna minden hónapban ha úgy van, de én nem örülök neki, hogy elmegy ki dolgozni, nem akarom elveszíteni kitudja mi lesz vele ott külföldön, gondolkodása is megváltozhat... Eddig mindenkit elveszítettem aki kiment külföldre. Nagyon félek! 18 éves vagyok. Amúgy nekem is jobb lenne kinn külföldön, mosogatnék vagy ilyesmi munkát talált nekem a barátom azt mondta. A szállás is le van már foglalva. Teljesen felkészült a pasim.

2023. júl. 26. 13:34
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
100%
50-es: Nem Hollandiával van baj, hanem a lány barátjával. Emberrablás sok helyen előfordulhat.
2023. júl. 28. 21:57
 52/57 anonim ***** válasza:
26%

Ilyen fiatalon jo eselyeid lennenek kint, hollandiában is. Igy ha nem szeretnel itt tanulni, akkor nyugodtan menj ki. Viszont vigyazz nagyon sok embert at vernek ezek a kizvetito cegek kint, lehet a parod is igy jar majd.

Itthon fokent igy fiatalkent tobb penzt kereshetnel, mint ott mosogarassal, jobban fejlődhetnél is talan talalnal valamit ami erdekelne.

2023. júl. 29. 23:59
 53/57 anonim válasza:
0%
18 éves vagy menjél
2023. aug. 5. 18:27
 54/57 anonim ***** válasza:
90%
Ne menjen, a helyzet nagyon veszélyesnek tűnik.
2023. aug. 5. 18:34
 55/57 anonim ***** válasza:
18%
Magyar fizetésből próbálni megélni a jelenlegi infláció mellett, na az a veszélyes
2023. aug. 5. 19:55
 56/57 anonim ***** válasza:
84%
55-ös. Ki lehet menni külföldre, lehet egy sokkal jobb életet megteremteni, de nem ezzel a csávóval, és nem most. Azt tervezze meg a lány a lehető legalaposabban, ne ugorjon már fejest bármilyen bromságba.
2023. aug. 6. 07:23
 57/57 anonim ***** válasza:
100%
Így igaz
márc. 14. 00:05
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!