A barátom azt akarja ,hogy kimenjek vele Hollandiába dolgozni, már le rendezett ott mindent, papírokat is. Normális pasi. Szüleim nem engednek vele ki egyedül sajnos. Mit tegyek ilyen helyzetben?
Még valami: véletlenül se egyedül menj Hollandiába megnézni, milyen a munka, meg ilyenek. Elrabolhatnak, bezárhatnak. Legjobb lenne már most a hatóságokkal felvenni a kapcsolatot!
2 hónap ismeretség kevés ahhoz, hogy összeköltözzön két ember. Nagy eséllyel ez egy strici, akinek pont az a trükkje, hogy a lányokat elcsábítja, külföldre csalja, ott foglyul ejti és prostitúcióra kényszeríti (ő meg az egész bűnbanda).
Ezt érdemes elolvasni:
44-es: Szerintem most gondolkodik, mit tegyen. Nem könnyű azzal szembesülni, hogy a barátja nagy eséllyel egy strici.
Rövid ismeretség után eleve veszélyes komoly kapcsolatba kezdeni, mert lehet egy veszélyes bűnöző is a másik. Megbízni én csak régen ismert emberben tudnék.
41-es vagyok: Én írtam kicsit korábban, hogy menjen ki a szülővel megnézni, mi lenne a munka meg hasonlók. Nos, közben eszembe jutott, hogy még ez is veszélyes lenne, mert egy bűnbanda két embert is simán elrabolhat, meg is ölhet. A legjobb az lenne, ha mindkét ország hatóságainál bejelentést tenne a kérdező, mert nagy eséllyel egy bűnszervezet is lehet mögötte.
NE MENJEN SEHOVA, MENEKÜLJÖN A PASITÓL!
47-es: Mármint a párod?
Nem akarlak bántani, de érdemes lenne elgondolkoznod, mit szeretsz ebben a férfiban. Hirtelen fellángolás volt? Ha igen, akkor az ember sok mindent csak rávetít a párjára, hajlamos azt gondolni, hogy egy csodálatos ember, mert a szerelem vak. Viszont két hónap alatt nem lehet jól megismerni valakit, egy ekkora bizalomhoz idő kell. Másrészt ha rákérdezel, hogy mi ez a munka és ködösít, a cég nevét se árulja el, az eleve csalásra utaló jel.
Másrészt-nem nézem le a mosogatókat, mielőtt félreértenél-az a célod, hogy mosogatólány légy nyugdíjig? Gondold át, mit szeretnél. Nem tudom, van-e szakmád, de ha nincs, tanulni kellene egyet, de esetleg felsőoktatásba is mehetsz, ha érdekel. 18 évesen még sok a lehetőség az ember előtt. 10-20 év múlva, esetleg már több gyerekkel nehezebb továbbtanulni.
De szerintem itt szó sincs mosogató munkáról, ez prostitúció-gyanús.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!