Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A barátom azt akarja ,hogy...

A barátom azt akarja ,hogy kimenjek vele Hollandiába dolgozni, már le rendezett ott mindent, papírokat is. Normális pasi. Szüleim nem engednek vele ki egyedül sajnos. Mit tegyek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Mondta a barátom, hogy úgyis haza járna minden hónapban ha úgy van, de én nem örülök neki, hogy elmegy ki dolgozni, nem akarom elveszíteni kitudja mi lesz vele ott külföldön, gondolkodása is megváltozhat... Eddig mindenkit elveszítettem aki kiment külföldre. Nagyon félek! 18 éves vagyok. Amúgy nekem is jobb lenne kinn külföldön, mosogatnék vagy ilyesmi munkát talált nekem a barátom azt mondta. A szállás is le van már foglalva. Teljesen felkészült a pasim.

2023. júl. 26. 13:34
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
100%

Még valami: véletlenül se egyedül menj Hollandiába megnézni, milyen a munka, meg ilyenek. Elrabolhatnak, bezárhatnak. Legjobb lenne már most a hatóságokkal felvenni a kapcsolatot!

2 hónap ismeretség kevés ahhoz, hogy összeköltözzön két ember. Nagy eséllyel ez egy strici, akinek pont az a trükkje, hogy a lányokat elcsábítja, külföldre csalja, ott foglyul ejti és prostitúcióra kényszeríti (ő meg az egész bűnbanda).

2023. júl. 27. 16:10
 42/57 anonim ***** válasza:
100%

Ezt érdemes elolvasni:

[link]

2023. júl. 27. 16:17
 43/57 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, a pasid megadta már neked a cég nevét, címét és azt a lakcímet, ahol fogtok lakni? Mert ha nem, akkor 90 százalék, hogy valami bűncselekmény van a háttérben, valószínűleg prostinak akarnak eladni.
2023. júl. 27. 16:20
 44/57 qkker1 ***** válasza:
100%
Hová tűntél, kérdező? Remélhetőleg nem mentél ki Hollandiába!
2023. júl. 27. 17:10
 45/57 anonim ***** válasza:
100%

44-es: Szerintem most gondolkodik, mit tegyen. Nem könnyű azzal szembesülni, hogy a barátja nagy eséllyel egy strici.

Rövid ismeretség után eleve veszélyes komoly kapcsolatba kezdeni, mert lehet egy veszélyes bűnöző is a másik. Megbízni én csak régen ismert emberben tudnék.

2023. júl. 27. 17:23
 46/57 anonim ***** válasza:
100%

41-es vagyok: Én írtam kicsit korábban, hogy menjen ki a szülővel megnézni, mi lenne a munka meg hasonlók. Nos, közben eszembe jutott, hogy még ez is veszélyes lenne, mert egy bűnbanda két embert is simán elrabolhat, meg is ölhet. A legjobb az lenne, ha mindkét ország hatóságainál bejelentést tenne a kérdező, mert nagy eséllyel egy bűnszervezet is lehet mögötte.

NE MENJEN SEHOVA, MENEKÜLJÖN A PASITÓL!

2023. júl. 27. 17:44
 47/57 A kérdező kommentje:
Sztem meg győzöm hogy ne menjen ő se ki...
2023. júl. 27. 20:29
 48/57 anonim ***** válasza:
100%

47-es: Mármint a párod?

Nem akarlak bántani, de érdemes lenne elgondolkoznod, mit szeretsz ebben a férfiban. Hirtelen fellángolás volt? Ha igen, akkor az ember sok mindent csak rávetít a párjára, hajlamos azt gondolni, hogy egy csodálatos ember, mert a szerelem vak. Viszont két hónap alatt nem lehet jól megismerni valakit, egy ekkora bizalomhoz idő kell. Másrészt ha rákérdezel, hogy mi ez a munka és ködösít, a cég nevét se árulja el, az eleve csalásra utaló jel.

Másrészt-nem nézem le a mosogatókat, mielőtt félreértenél-az a célod, hogy mosogatólány légy nyugdíjig? Gondold át, mit szeretnél. Nem tudom, van-e szakmád, de ha nincs, tanulni kellene egyet, de esetleg felsőoktatásba is mehetsz, ha érdekel. 18 évesen még sok a lehetőség az ember előtt. 10-20 év múlva, esetleg már több gyerekkel nehezebb továbbtanulni.

De szerintem itt szó sincs mosogató munkáról, ez prostitúció-gyanús.

2023. júl. 27. 20:50
 49/57 anonim ***** válasza:
100%
2 hónapja vagytok együtt, ugyan miért gondolod, hogy bármelyikőtöknek is lehet befolyása a másik életére? Ha ő már augusztusban utazik, amjd visszamondja, egy ilyen rövid kapcsolatért? Mi van neki itthon, ugyan már...gondolod, hogy majd a pu.ncidból megél? Az elején még azt mondtam, hogy menjél te is, ha semmi nem tart itthon (munka, tanulmányok, mert ezt a vonalat még rólad mindig nem tudjuk...), de bakker, akkor még nem írtad, hogy éppen csak ismerkedtek (bocs, két hónapot én még nem neveznék igazi kapcsolatnak, inkább amolyan randizgatásnak). Abban biztos lehet, hogy kár a gőzért, ebből nem lesz semmi, felesleges volt kapcsolatba kezdeni, ha egyébként is külföldre tervezett. Legfeljebb egyszer -kétszer visszajön az elején, de utána el ne képzeld már , hogy havonta haza fog jönni...mind anyagilag, mind időben teljesen irreális.
2023. júl. 28. 07:08
 50/57 anonim ***** válasza:
9%
Igazuk van az előzőeknek. Hollandia tipikusan az az ország, ahol naponta rabolnak el embereket és virágzik a feketepiac meg a bűnözés, ezzel szemben Magyarországon ilyesmik soha mégcsak elő sem fordultak, és az életszínvonal is messze sokkal jobb.
2023. júl. 28. 19:55
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!