A barátom azt akarja ,hogy kimenjek vele Hollandiába dolgozni, már le rendezett ott mindent, papírokat is. Normális pasi. Szüleim nem engednek vele ki egyedül sajnos. Mit tegyek ilyen helyzetben?
Kimesz, kovetkezo egy evben tanulod az angolt es a hollandot, kozben valami beugro szintu melot is elvallalsz. jovore beiratkozol egy suliba (vagy szakkepzest adjon vagy diplomat)
Eltek boldogan Hollandiaban
Kiscsaj, itt egy dolog a fontos.
Ha én most megfognálak és kidobnálak téged Hollandiában, akkor feltalálnád magad?Lenne nálad egy bőröndnyi ruha, az irataid, meg mondjuk pár tízezer forintnak megfelelő euró.
Ha a válasz a kérdésre az, hogy nem(és őszintén gondold át!), akkor ne menj.
Bármi történhet.A barátoddal összeveszel, esetleg ott derül ki, hogy nincs is munka, szar munkát intézett, mert mondjuk őt is becsapták, esetleg nem akarnak kifizetni, vagy mondjuk ezen összevesztek és a barátod elzavar.Akkor mihez kezdesz?Mert ha ilyen helyzetekben nem tudod megállni a helyed és legrosszabb esetben valahogy hazavergődni Magyarországra, akkor hagyd a francba az egészet!
Egyébként a pasid hány éves, mióta vagytok együtt?Ő volt már külföldön dolgozni?Nyelvtudásotok milyen szintű?
"mosogatnék vagy ilyesmi munkát talált nekem a barátom azt mondta."
Tehát foglalt szállást, talált már neked egy konkrét munkát is úgy, hogy meg sem tudja mondani, hogy ott konkrétan mit kell majd csinálnod? Munkaidő, fizetés mennyi?Szállás mennyi? Egyéb megélhetési költségek?Ki mit fizet?
Egy átlag 18 éves még Magyarországon sem lenne képes a párjával önállóan együttélni, pénzt beosztani, a kapcsolatot fenntartani.Akkor majd egy idegen országban ez biztos menni fog??
" mióta vagytok együtt?"
"2 hónapja vagyunk együtt." írta feljebb, a többiről még nem beszélt.
#28 Nem olvastam a hozzászólásokat.Két hónap az semmo, egy idegen gyakorlatilag.Ha azt nem kérdeztem volna, a többi kérdés helytálló.
Magyarországon sem költözik össze senki 2 hónap után 18 évesen, pláne nem így, hogy egyből külföldre menjenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!