Normális, hogy anya 27 évesen szórakozni, barátkozni se enged el?
Megbuktam egyetemen másodjára anya erőltette az egészet. Öngyilkossági kisérletem is volt emiatt. Majd szakmát tanultam, lett egy keleti kevés fizum, hazaköltöztem anyához.
Anyának állattartó gazdasága van, amikor nem munkahelyen vagyok ott dolgozok. És igen hulla fáradt vagyok, szeretnék szabadidőmben találkozni. Anya sehová nem enged, se nyaralni, se munkahelyi bográcsozásra, sehová. Azt mondja szabadnapod neked felejd is el, neked tehenek alá menj, és disznók alá ganajolni. Meg még így is mindennap elmondja mennyire utál, amiert nem tudtam lediplomázni, és féregnek, patkánynak hív. Sírnom van kedvem. Ha lediplomáztam volna lenne egy nettó 500 ezres fizum rájuk se néznék. Semmi szabadidőm csak munka munka, éjszakásból hazajövök akkor is, gyere ez meg az munka, hiába mondom ki vagyok bukva, akkor meg lepatkány lusta férgeznek. Egy gyermek csak akkor számít a szüleinek ha jólkereső diplomás ezt láttom.
Költözz el. Más megoldás erre nincs.
Nem normális amúgy.
Előző vagyok. Ahhoz nem kell diploma, hogy jól fizető állásod legyen.
Sz.ros gyári munkásként kerestem havi 450 nettót.
Egy jó szakmával többet érsz, mint egy csilivili diplomával.
Menj el villanyszerelőnek, ácsnak, programozónak tanulni. Ami neked jobban fekszik.
Amúgy igen nettó 450 megtudsz keresni gyárban is.
Ha meg keleten csak 300-350 a max akkor érdemes lenne váltani máshova, még úgy is jobban megérné.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Szóval még mindig ott tartasz ahol legutóbb abba hagytad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!