Mikor tudtàl úgy elmenni a gyermeked mellől először akàr szórakozni vagy csak moziba mindegy, hogy ne legyen bűntudatod, ne aggódj folyton?
Mennyi idős volt a gyermeked ekkor?
Mennyi időre ès kire hagytad?
Ha nem haragszol, akkor apaként válaszolok. Nagyjából fél éves volt, mikor először előfordult, hogy fél óránál többet nem velünk, hanem a mamákkal vagy valamelyikünk testvérével volt, viszont szerintem a kérdésben lévő fázishoz 3-4 éves koruk körül jutottunk el.
34/F
Négy gyerek édesapja
A lányom 2 hónapos volt, amikor indult a kutyasuli, az heti 2 óra volt, közben az apja ott sétált vele a parkban, láttam is őket. Ha az apjával hagytam, soha nem volt semmi aggályom, teljesen megbízom benne.
A párommal az ő szülinapján, a lányunk 1 éves korában voltunk moziban, ezt kapta a párom. Baby sitter volt a lányunkkal, mert nincs más segítség. Nem volt lelkiismeretfurdalásom, szuper volt elmenni, 2 év alatt ez volt az egyetlen, hogy ketten voltunk valahol, ha lenne segítség, gyakrabban mennénk.
Már pár hetes korától rábíztam a nagymamákra, apukára. Kb 13 hónapos lehetett mikor már ott is aludt a szüleimnél. Azóta kb két havonta ott alszik, és hetente hagyom pár órára anyukámra. A
Most 20 hónapos.
20 hós a fiam.
Kb 5hónapja járok újra körmöshöz, így havi 1x 1órát vagy az apjával, vagy a szomszédékkal van.
2hónapja volt egy terhességem, akkor 2x3órát volt anyáéknál, illetve a műtét napján egész nap az apjával. Az már sok volt neki.
Nekem folyamat bűntudatom van ilyenkor, kb másra se gondolok, csak hogy minden okés e.
Nálunk sajnos nagyon messze vannak a nagyszülők, de amikor találkozunk, akkor nyugodtan rájuk hagyom a lányom. Imádják egymást,jól elvannak.
Anyuék 6 hetesen vitték el először egy körre babakocsival. Jó alvó volt és tápszeres így nekünk nem okozott gondot elaltatni és lelépni a barátokhoz, moziba, stb, addig a nagyszülők aludtak a mellette lévő szobában.
Azt hiszem 7 hónapos volt, amikor először elmentünk a férjemmel randizni, ő meg maradt a mamával. Hiányzott, de nem volt bűntudatom.
Apjával az első pillanattól egyedül hagyhatom.
2,5 éves lesz májusban, akkor megy a mamához 1 hétre "nyaralni" egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!