Nagyon bűntudatom van mert elakartam vetetni a babát. Már megszületett és nagyon nagyon szeretem. Mit csináljak ne érezzem ilyen rosszul magam?
23 éves vagyok mielőtt megtudtam hogy terhes vagyok az előtt 1 hónappal kezdtem el dolgozni azért nem akartam megtartani. Baratom beszélt rá tartsuk meg ő nagyon szerette volna mindjárt mikor meg tudta hogy terhes vagyok
Most már 6 hónapos a lányom és olyan rossz mindig eszembe jut hogy el akartam vetetni milyen hülye vagyok.. Mikor belém bújik akkor is nagyon rossz nem tudom elfelejteni
A legtöbbet amit tehettél már megtetted. Megtartottad és szereted őt! Megértelek, biztosan rossz érzés lehet. Ha tényleg úgy érzed, hogy nem tudsz ezzel egyedül mit kezdeni, akkor keress fel egy pszichológust.
Egyébként nagyon jő ezt olvasni, hogy nem bántad meg. Nincs mit szégyellned, nagyon fiatal vagy. Nyilván mérlegelned kellett, de most már te is tudod, hogy jól döntöttél.
Mondjuk élj a mában. Nem vetetted el, ígx kár ilyen dolgok miatt keseregni.
Az első fiamat nem akartam eleinte, mert féltem. A dokinál kiderült, hogy 10 hetes vagyok, képet is kaptam róla, és egyből tudtam, hogy akarom a babát. Nincs büntudatom, mert eleinte meginogtam.
A második babánknál a párom volt sokáig ellene, de most 1 éves a kicsi és imádják egymást. Egyikünk sem emészti magát. Élni kell a jelenben, nem egy múltbeli meg sem történt dolgon keseregni.
A Te dontesed volt hogy vilagra hoztad, ez a fontos!!!!
H vegul jol dontottel! Mindenkiben vannak ketelyek ez egy nagyon fontos es felelossegteljes elhatarozas. Termeszetes hogy bizonytalan voltal. Elso baba.mindenkit.lesokkol szerintem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!