Ti mennyire, miben változtatok meg, miután megszületett az első babátok?
Sokkal határozottabb lettem, nem félek nem-et mondani, míg régen nagyon megalkuszó,tutyi-mutyi voltam.
Több helyre járunk, mindig kitalálunk valami programot, sokkal nyitottabb vagyok a világra, egyrészt mert gyerek ahogy élvezni tudja ezeket annyira ránk ragad hogy már függővé tesz :)
Másik meg hogy ahogy anya lettem rájöttem milyen k..va rövid az élet, és meg akarok élni minden pillanatot vele.
Férjemmel is sokkal jobb lett a házasságunk, szóval összeségében én úgy mondanám ahogy anya lettem mintha felnőttem volna.
Sokkal magabiztosabb lettem!
Bárkivel bárhol tudok beszélgetni, nyitott lettem a világra, új dolgokra!
Többet mosolygok, úgy érzem, így kerek a világ!
Imádok anya lenni, még akkor is, ha néha idegbeteg vagyok!
Sokkal határozottabb lettem. Kimondom nyíltan a véleményem, a saját érdekeimért sose álltam ki ilyen nyíltan, mint most a családoméért.
A türelmem nem nőtt meg, inkább kissé ingerlékenyebb vagyok. Az időm magamra kevesebb, a páromra nem. És sokkal boldogabb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!