Amikor megszületett az első babátok hogy karácsonyoztatok? (nagyszülők, otthon. )
Tudom még nagyon messze van,de egyik nap a családban felvetődött ez a kérdés és őszintén szólva nem tudom hogy legyen hogy "mindenkinek jó legyen"!
én leginkább úgy szeretném hogy a szenteste csak a miénk,majd a további napokon látogatunk vagy jönnek!
Vagy ez túl nagy elvárás a nagyiéktól?
Én dec.18-ra voltam kiírva,tök jó volt mert azt hittük,hogy a karácsonyt már otthon töltjük,hát nem így sikerült,a kisfiam úgy döntött,hogy még marad 5 napot,így 23.-án született,,és a karácsonyt bent töltöttük!
Egyáltalán nem nagy elvárás,beszéld meg velük,hogy ti így szeretnétek!
Szenteste 3. ban.
Másnap a pár házzal odébb lakó családhoz elsétáltunk babakocsival, babáztak egyet.
Harmadnap a szomszéd városban lakó másik családhoz autóval egy órára, ez belefért, a baba szinte észre sem vette, mi mentünk, nem volt messze, és tudtuk, hogy nem fognak nyaggatni.
6 hetes volt a kicsi.
Idén pocakkal megyek, és az egy évessel.
Jövőre 2 évessel és 8 hónapossal :)
Ha úgy tűnik majd, nem fér bele, lemondjuk, nálunk nincs ebből sértődés.
A szenteste mindig a szűk családé, mi a férjemmel és gyerekek, akkor senkit sem engednénk be.
Mi sosem voltunk híve a férjemmel annak,hogy csak mi, otthon. Sőt, nálunk pont az a lényeg,hogy ilyenkor összegyűljön a család és együtt legyünk!
Tavaly 3 hetes volt a babánk Karácsonykor. Délután mentünk anyuékhoz, ott voltunk kb. 2 órát, utána anyósékhoz, ott is két órát.
Idén sem leszünk csak 3-an!
Ahogy Ti szeretnétek, úgy csináljátok, mindenki meg fog érteni.
Nálunk egyébként még pont az van, hogy együtt szeretnénk lenni. Jó eséllyel 3 hetes lesz kislányunk, szóval nem tudom. Húgom messziről jönnek az akkor hat hónapos fiúkkal. Szerintem az idén a szenteste nálunk lesz, ha bírom... ha nem, akkor csak hármasban leszünk, de én inkább a picivel.
mi a gyerek születése előtt is,és azóta is mindig az én szüleimnél töltjük a Szentestét.fiam szeptemberi,így már három hónapos múlt az első karácsonykor
karácsony első vagy másnapján a férjem rokonságához megyünk.tavaly már dolgoztam karácsonykor,így hozzám lett igazítva az ünnep.szenteste szerencsére otthon voltam,de a másnapján dolgoztam reggeltől estig.akkor kettesben voltak a fiúk
Szia!
Mimindig sógornőméknél vagyunk karácsonykor!Őkvetették fel hogy 2009-benmikor az elsőlányunkszületett nembaj ha kihagyjuk...3 hetes volt karácsonykor, dementünk,ésnemvolt semmi gond!Azóta ismindig!Tavalymár itthonis fontosvoltminden, szóvalszép ebéd aztán együtt fadíszítés,majd Ő aludt, mi odakészítettük azajándékokat!Ígyitthonvoltbontogatás, utána sógornőméknélis!:)
Idén már mii is 4-envagyunk, de karácsonyra 7,5 hóslesz a kicsi, tutimegyünk, bár "fabontáslesz" azfix!:)
Mi második nap vagyunk itthon,és 3-adnap jönnek anyuék,vagymegyünkmi!
Nekünkis az együtt al lényegszenteste!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!