Nem bírom mar itthon a gyerekekkel. Bűntudatom van, hogy ezt érzem, de mar túl sok. Forduljak orvoshoz?
Miért nem mégy sehová? Ikrekkel is lehet -söt KELL is - minden nap legalább egy órát sétálni, közben találkozhatsz másokkal, mozoghatsz.
Az meg, hogy állandóan ölben vannak, a te hibád, ekkora gyereknek már kell idö arra is, hogy elfoglalja magát, mégha csak nézelödéssel meg csörgözéssel vagy egyébb, korának megfelelö játékkal.
Vidd öket sétálni, ez mindenkinek jót tesz.
Emellett feltehetöleg van apjuk is, hetente egy-két nap legyen ö velük pár órát, amikor te mégy, ahová akarsz: sportolni, barátnözni, sétálni, moziba,. könyvtárba vagy amire éppen kedved van, a lényeg, hogy egyedül kiszabadulj a lakás-gyerekek körböl. (Otthon a másik szoba nem jó megoldás, mert akkor mindig hivni fognak, hogy segíts, mert valami nem megy - azaz nem lesz semmivel sem jobb)
Ne fordulj orvoshoz, hanem oldd meg, hogy rendszeresen ki tudj mozdulni otthonról gyerekek nélkül!
Mi van a pároddal, a nagyszülőkkel? Van, aki besegít, vigyáz a gyerekekre, amíg te feltöltődsz?
Ez az egyetlen megoldás arra, hogy ne csavarodj be!
Szerintem is talaj ki valamit hogy eltolthess par orat valakikkel, ahol jol erzed nagad, hogy feltoltodj, aztan hagyd hogy uljenek az oledbe, biztos imadjak, es ez meg csak par honapig lehet ilyen intenziv, utana mar nagyobbak lesznek es kevesebbet fogjak kerni, en is imadtam anyamon kuporogni.
30f
Próbálj menni mindenképp babas programokra is, nem a gyerekek magad miatt, hogy beszelgess, emberek között legyél,
Tudom katasztrófa az indulás
Ikreim vannak (2 hónaposak) és egy 21 honaposom is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!