Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Anya nem nagyon enged már...

Anya nem nagyon enged már este a barátokkal szórakozni 16évesen... vélemény erről?

Figyelt kérdés
A lényeg annyi, hogy mondtam anyának, hogy kibérelnénk egy házat, mivel hogy senki nem akar otthon ülni nyáron, azt mondta mehetek, majd két nappal azelőtt, hogy mentem volna, mondtam neki, hogy este fél hatkor indul a busz, és ott is aludnánk...azt mondta utolsó ilyen, de máskor nem...pedig szerintem tök jó ez, és este a legjobb barátokkal lenni.

2022. júl. 8. 11:40
 1/8 anonim válasza:
80%
Nem akarja, hogy teherbe ejtsenek.
2022. júl. 8. 11:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Fiú vagy vagy lány?

Eleve kinek a nevére bérlitek ki? Normális bérbeadó csodálom ha leáll 16 évesekkel ilyen ügyletekbe. Ha kár keletkezik, majd a szüleitek fizetik? Ha olyan barátok akiket ismer a szülő hogy normális emberek, talán még belefér. De nekem ez a házbérlősdi meredek.

2022. júl. 8. 11:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen, azt elfelejtettem írni, hogy fiú vagyok...de eleve az én zsebpénzemből álltam mindent, kivéve a kaját, mert arra adott. Ha meg kár keletkezett volna, nekünk kellett volna fizetni, nem a szülőnek. A háznak volt egy előlege, amit ugyan úgy én fizettem ki, a többieket meg ideadták az ő részüket.
2022. júl. 8. 11:56
 4/8 anonim ***** válasza:
És felnőtt szülő van veletek? Mert ha igen, akkor "fura", hogy nem akar elengedni. De ha full egyedül van egy csapat kamasz meg tudom érteni. Úgy én se engednélek el.
2022. júl. 8. 12:13
 5/8 A kérdező kommentje:
Szülő nem volt, mivel barátokkal mentünk, de volt ott egy 18 éves, aki polgárőrnek tanul, valamint 300 méterre a ház tulaja.
2022. júl. 8. 12:46
 6/8 anonim ***** válasza:
35%

" volt ott egy 18 éves, aki polgárőrnek tanul"

Polgárőrnek hogy lehet tanulni?

Az nem egy foglalkozás, hanem egy önkéntes gittegylet.

2022. júl. 8. 12:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Akarom mondani, polgárőr. A lényegen nem változtat.
2022. júl. 8. 13:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez van, el kell fogadnod. 18 év alatti vagy. Nem vagy felnőtt ami azt jelenti, míg be nem töltöd addig szüleid dirigálnak és ők felelnek érted. Inkább örülj annak, hogy most megengedte.

Tudom, nehéz ezt ilyenkor felfogni, mert pont lázadó korban vagy, de ez van.

2022. júl. 9. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!