Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál, ha a lányod a...

Mit szólnál, ha a lányod a tudtod nélkül elvinné a nagyszülők autóját és elutazna vele két napra?

Figyelt kérdés

Forrong bennem a düh jelenleg.

A lányom kérdezte, elviheti-e itthonról az egyik autót, mert a legjobb barátnőjének kisbabája lett, meglátogatná őket, de tömegközlekedéssel dupla annyi idő lenne. Kis túlzással az ország másik vége... Ők Pécs mellett laknak, mi az Alföld keleti részén.

Mondtam, hogy nem, mert nem lennék nyugodt, ha ennyi vezetne, hatalmas mindenhol a forgalom, rengeteg az autó, meleg is van. De mondtam, hogy esetleg beszélje meg az apjával, vagy a nevelőapjával, hogy vigye el valamelyik, a másik meg érte megy. Ezen kiakadt, hogy itt van 24 évesen, másnak már családja, gyereke van, őt meg még mindig furikázza az apja, mert én sehová nem engedem. És hogy amiért én félek a városon kívül menni autóval, ő még attól imád vezetni és a térképről lemenne kocsival, ha tehetné.

Nem arról van szó, hogy sehová nem engedném, itt a városban vagy a környéken vezethet nyugodtan, de ez hatalmas út, egy percig sem lettem volna nyugodt.

Tegnap mondta, hogy barátnőivel kimennek az egyik lány szüleinek a nyaralójába, kint is alszanak csütörtökig. Beszéltünk is még este.

Ma meg hív anyukám, hogy a gyerek odaért-e, mert nem szólt nekik. Itt bukott ki a dolog, hogy ő elkérte apukámnak a kocsiját és azzal ment el... Hazudik konkrétan tegnap óta nekem.

Gondoltam, hogy felhívom, hogy azonnal induljon haza, de annak összeveszés lenne a vége, idegesen meg nem akarom, hogy kocsiba üljön.

2023. júl. 18. 08:59
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
95%
A szokásos hergelos trollunk újabb agyszulemenye. Nehogy egy szót is elhiggyetek.
2023. júl. 18. 11:10
 32/47 anonim ***** válasza:
100%

"Nem arról van szó, hogy sehová nem engedném, itt a városban vagy a környéken vezethet nyugodtan,"

De kva kedves vagy te hallod-e hogy a felnőtt lányod nyugodtan vezethet a falu 3km-es vonzáskörzetében :D "

A lányod helyében én átállnék arra, hogy nem kérek, hanem tájékoztatlak. Elmentem 3 napra barátnőzni, majd jövök, szia.

2023. júl. 18. 11:17
 33/47 anonim ***** válasza:
83%

Napi provokatív mese! Bár máskor este szokott lenni. Mikor tanulja már meg a gyakori népe, hogy ami hihetetlen, mert annyira irracionális, az tényleg nem is igaz?

(Kérdező, kímélj meg a "nem hazudok, mért találnék ki ilyeneket" szövegű rendkívül fantáziátlan reakciótól!)

2023. júl. 18. 11:22
 34/47 anonim ***** válasza:
100%

Azt ugye tudod, hogy egy 24 éves már 6 éve rád cssaphatja az ajtót s otthagyhat a beteges féltéseddel végleg?

Nemhogy csak elmehet az engedélyed nélkül kocsival bárhová, de minden kapcsolatot megszakítva veled, saját életet élhet.

2023. júl. 18. 11:27
 35/47 anonim ***** válasza:
95%
Igazából a kérdező kicsit helikopterszülőnek tűnik. Én 17 évesen tettem le a jogsit, 24 évesen már saját autóm volt, ráadásul egy jónevű sportautó és simán jöttem-mentem vele egyedül, meg haverokkal keresztül kasul az országban. Pedig engemet is féltettek, de ennyire nem voltak bizalmatlanok. Megbíztak bennem, mivel az Ő nevelésük vagyok. Aki ennyire nem bízik a saját felnőtt gyerekében az saját magát köpi szemen.
2023. júl. 18. 11:32
 36/47 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nekem volt ilyen kollégám, a vonatállomásra is kiment a felnőtt gyerekkel mert Petike biztos nem tudja hogy kell jegyet venni.
2023. júl. 18. 11:37
 37/47 anonim ***** válasza:
100%

Mint szülő írom *ha nem kamukérdés persze":

Nagyon jól tette a lányod hogy elvitte a kocsit,én a helyében el is költöznék egy ilyen kontrollmániás anya mellől,minél messzebbre.

2023. júl. 18. 12:54
 38/47 anonim ***** válasza:
91%
Mintha már olvastam volna ezt a sztorit csak a másik oldalról...
2023. júl. 18. 14:30
 39/47 anonim ***** válasza:
100%

36-os, nekem is voltak olyanok, hogy pl anyám meg volt győződve arról, hogy ha nem jön ki elém a reptérre, nem tudok hazamenni.

Másik a keresztanyám volt (anyukám nővére) , aki egy alkalommal, mielőtt indultam haza Angliából, hogy ne ijedjek meg, ha nem lesznek ott a reptéren, mert késnek.

Mert meg volt győződve, hogy én nem fogok tudni hazautazni Veszprémbe.

Az utazás menete a következő volt:

Helyijárat a vasútállomásra. Bevonatozás a nagyvárosba.

Onnan busz Londonba (300 km).

London közepéről reptéri busz a reptérre.

Hazarepülés.

De Ferihegy és Veszprém közt meg nyilván nem fogok eltalálni…

2023. júl. 18. 16:00
 40/47 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is allandoan hazudni kell/kellett anyamnak, mert ilyen mint te. Nem lehet neki egy csomo mindent elmondani. Jo lenne ha tukorbe neznel es elkezdenel valtoztatni a hozzallasodon.
2023. júl. 18. 16:06
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!