Az normalis hogy anyukam ledagadtoz? F/16
1. Valaszolo, igen sajnos 173 cm es 90 kg vagyok de versenyszeruen sportolok heti 5 edzesem van es 4-szer kondizom.
3. Felhaborodott hangnemben ha merges ram akkor mondja, mar fogytam de visszahiztam,
4. Probalom nem elfelejteni
Ha egy szülő haragjában a gyermekét folyamatosan a testi hibáira hívja fel, az empátia teljes hiányát jelzi. Az anya valószínűleg saját érzelmi problémákkal küzdhet, amelyek megnehezítik számára, hogy megértse, hogyan érzi magát a gyerek ezektől.
Nem kalkulál vele, hogy hosszú távon alááshatja az önértékelésedet, és szorongást okozhat benned. Semmiképpen nem egy elfogadható nevelési módszer.
Már mindent kivennétek a szülő kezéből legszívesebben.
Ugye, megvan, hogy ilyenkor 2 pofon szokta segíteni az emlékezetet, hogy pakoljon el maga után, de ó, jaj, azt nem szabad.
Akkor mit csináljon, nyújtson be kérvényt a saját pici fiacskájának, hogy jaj, legyen oly szíves elpakolni?
Nem, ez így tökéletes, erre nem rögtön felfigyelt, s még az emlékezetét is megsegítette? Dehogynem. S a másik előnye, hogy így észben tartja a fogyást is, mert a végén lefogyni is elfelejtett volna.
173centi 90 kilo versenyszerű sportnál nem biztos hogy kövér. Lehet egy izomkolosszus is. Edződ mit mond?
Anyud viszont, már bocsánat, de egy idióta.Ezzel pont azt éri el hogy kedved se legyen fogyni mert úgyis belédköt akármit teszel.Ha te akarsz fogyni inkább a sportorvossal vagy táplálkozási szakemberrel beszélj, ha tényleg versenysportolsz az edzőnek is kellene ismernie szakembert hozzá. Anyudat meg engedd el, ebben a kérdésben láthatóan nem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!