Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az normalis hogy anyukam...

Az normalis hogy anyukam ledagadtoz? F/16

Figyelt kérdés
Edesanyam egyfolytaban ha mondjuk nem pakoltam magam utan mert elfelejtettem de bocsanatot kerek mindig azt mondja hogy a pofadat tomni legalabb tudod, hajpacni, diszno stb.
tegnapelőtt 12:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%
Dagadt vagy?
tegnapelőtt 12:55
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
Nem, nem normális. Fogalma sincs a helyes gyereknevelésről.
tegnapelőtt 12:58
 3/12 anonim ***** válasza:
17%
Attól függ, Lehet vicceskedve jó szándékú is, lehet hirtelen felháborodás és lehet pofátlan rosszindulatú is! Gyakran teszi ezt? Milyen hangnembe? És miért nem fogysz le?
tegnapelőtt 13:05
 4/12 anonim ***** válasza:
49%
Ne felejts el elpakolni! Mi a nehéz benne?
tegnapelőtt 13:09
 5/12 A kérdező kommentje:

1. Valaszolo, igen sajnos 173 cm es 90 kg vagyok de versenyszeruen sportolok heti 5 edzesem van es 4-szer kondizom.

3. Felhaborodott hangnemben ha merges ram akkor mondja, mar fogytam de visszahiztam,

4. Probalom nem elfelejteni

tegnapelőtt 13:17
 6/12 anonim ***** válasza:
37%
Ahogy látom megvan anyukádnak és neked is a bajod! Szerintem üljetek le és mond el neki az érzéseidet! Ha szeret akkor bocsánatot fog kérni hogy megbántott és rád vetítette ki a frusztrációit te meg igyekezz jobban jófiú lenni és akkor gond megoldva.
tegnapelőtt 13:31
 7/12 anonim ***** válasza:
72%
Nem normális. Milyen amúgy a kapcsolatod vele? Mitől viselkedik így szerinted? Vannak anyagi gondjaitok, párkapcsolati problémák a szüleid között stb? Vagy csak ilyen?
tegnapelőtt 13:40
 8/12 anonim ***** válasza:
74%

Ha egy szülő haragjában a gyermekét folyamatosan a testi hibáira hívja fel, az empátia teljes hiányát jelzi. Az anya valószínűleg saját érzelmi problémákkal küzdhet, amelyek megnehezítik számára, hogy megértse, hogyan érzi magát a gyerek ezektől.

Nem kalkulál vele, hogy hosszú távon alááshatja az önértékelésedet, és szorongást okozhat benned. Semmiképpen nem egy elfogadható nevelési módszer.

tegnapelőtt 14:03
 9/12 anonim ***** válasza:
15%

Már mindent kivennétek a szülő kezéből legszívesebben.

Ugye, megvan, hogy ilyenkor 2 pofon szokta segíteni az emlékezetet, hogy pakoljon el maga után, de ó, jaj, azt nem szabad.

Akkor mit csináljon, nyújtson be kérvényt a saját pici fiacskájának, hogy jaj, legyen oly szíves elpakolni?

Nem, ez így tökéletes, erre nem rögtön felfigyelt, s még az emlékezetét is megsegítette? Dehogynem. S a másik előnye, hogy így észben tartja a fogyást is, mert a végén lefogyni is elfelejtett volna.

tegnapelőtt 14:21
 10/12 waland válasza:
66%

173centi 90 kilo versenyszerű sportnál nem biztos hogy kövér. Lehet egy izomkolosszus is. Edződ mit mond?

Anyud viszont, már bocsánat, de egy idióta.Ezzel pont azt éri el hogy kedved se legyen fogyni mert úgyis belédköt akármit teszel.Ha te akarsz fogyni inkább a sportorvossal vagy táplálkozási szakemberrel beszélj, ha tényleg versenysportolsz az edzőnek is kellene ismernie szakembert hozzá. Anyudat meg engedd el, ebben a kérdésben láthatóan nem segít.

tegnapelőtt 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!