Hogy reagálnátok arra, ha egy gyerek ledagadtoz?
Figyelt kérdés
Gyerekekkel dolgozom. Ma jött egy 6 éves gyerek, aki amint meglátott felkiáltott, hogy "ez mi". Majd hogy milyen dagadt ez, ez egy disznó.
Erre hogy lehet reagálni? Sosem történt még velem ilyen, nem találkoztam még ilyen neveletlen gyerekkel. Mondjak egyáltalán bármit, vagy tegyek úgy, mintha nem hallanám? Az anyja rászólt, de a gyereket nem hatotta meg.
2021. ápr. 30. 18:52
1/18 anonim válasza:
Nyakoncsapnám,egy ilyen kis sz@rdarab velem nem beszél így
2/18 DeMoR válasza:
Én a gyerekkel közölném kedvesen, hogy tudom. (Ha tudod :D)
Az anyjával meg kicsit komolyabban és szigorúbban, hogy elég szomorú ez a teljesítmény amit anyaként teljesített. ^^
3/18 anonim válasza:
Velem volt ilyen annyit mondtam nem dagadt vagyok csak tele vagyok szerettel.:)
5/18 anonim válasza:
A másik véglet az volt amikor a ruhaboltban magas derekau farmert akartam venni,az eladó kedveden közölte velem hogy 1-2 hónap és nem lesz kényelmes az a farmer én meg mosolyogva közöltem vele nem terhes vagyok csak dagadt.
7/18 anonim válasza:
Általában amúgy igazat mondanak ilyen észrevételekkor, én elgondolkodnék a súlyomon :( Illetve mivel nem te neveled, mondhatsz akármit, látod az anyja sem hatotta meg. Vagy esetleg: "és te miért vagy ilyen kicsi? Tehetsz róla? Nem, ahogy én sem. Ez van."
8/18 anonim válasza:
"Az vagyok, mert ma már megettem három ilyen magadfajta gyereket"
9/18 DeMoR válasza:
A 7.-nek... Honnan tudod hogy betegség miatt nagy darab, ha tényleg nagy darab a kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!