Szülők! Mit gondolnátok és mit reagálnátok, ha a 23 éves fiatoknak afrikai menyasszonya lenne?
Egyáltalán nem zavarna, sőt, örülnék, hogy a fiam nem rasszista.
Az ő boldogsága, neki kell döntenie erről, és bíznék benne, hogyha esetleg nem tudnak túllépni a kulturális szakadékon, belátják és kilépnek a kapcsolatból.
Nem vagyok még szülő...De ez milyen kérdés? :D Gondolom ha a menyasszonya, előtte voltak párkapcsolatban is, nem egyből eljegyezték egymást, szóval azidő alatt sejthettem volna, hogy lehet, összeházasodnak valamikor...
Amúgy ha kedvelném a lányt, meg nem látnám, hogy sokat veszekednének pl. kultúrális különbségek miatt, akkor örülnék nekik.
Nem repesnék az örömtől, az biztos.
Egészen más kultúra, más gondolkodásmód, más szokások,
alkalmazkodó képesség általában nulla.
Mindenki maradjon az övéi között, speciálisan
a civilizált európai a civilizált európaiak között.
3-as!
Az idegen, összeegyeztethetelen kultúráktól való távol tartás
nem rasszizmus, hanem abszolút természetes önvédelmi reakció.
Megeszed a hülye lózungokat a rasszizmusról.
Az a rasszizmus, ha már szóba hoztad, hogy rá akarnád erőszakolni
bárkire is, hogy fogadjon el egy olyan kultúrát, amihez semmi köze.
De van közöd hozzá....Mivel a képzeletbeli fiad összeházasodik egy afrikai nővel..:D
Amúgy meg nem értem, ez miért "ráerőltetés", szerintem egy ilyen esetben nem erőltetné rád senki, hogy pl. hagyományos afrikai öltözékben járj vagy ilyesmi. Max. annyit tapasztalhatnál abból az "összeegyezhetetlen, idegen kultúrából", hogy néha a családi összejövetelekre vinnének afrikai kajákat, fúha, belehalsz, ha megkóstolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!