Szülők! Mit gondolnátok és mit reagálnátok, ha a 23 éves fiatoknak afrikai menyasszonya lenne?
13 vagyok.
16
A multba es a jovobe is tok jol belelatsz, josolassal foglalkozol?
17
Na ne viccelj:D a feketek sokkal sokkal csaladcentrikusabbak, mint mondjuk mi. Olyanok mint a romak ha ezt a reszet nezzuk. Nem tudom te honnan tajekozodsz. Az en szuleim feherek meg se erte meg a hazassaguk, hogy oviba menjek.
18
Akkor most lelepnek a ferfiak ahogy az elotted iro irta a kapcsolatbol 3 ev utan, vagy kontrollaljak a no eletet?:D
Az arab orszagokban valoban elofordul a ferfiak dominanciaja, de ezt egesz Afrikara kijelenteni, hat van meg mit tanulnod.
A noi korulmeteles ritka, szinte mindenhol ellenzik, kisfiuknal pedig egyebkent egy tok hasznos, higienikus dontes. Itthon is vallaljak.(Lanyom van, tehat ot nem erinti nem ezert irom.)
En is ismerek nem 1 csaladot, ahol apuka fekete, anya magyar ha ez szamit.
A ferjem minden felmenoje fekete, elete nagy reszet Nigeriaban elte le.
22
Ja, a magyarok egy resze rasszista, de amint szerencsere legalabb itt latjuk, meg vannak azert epeszuek is. Nem ugy, mint az utanad kovetkezo valaszolo:D
24
Es magyarral!:)
30
Annyira jo a humorod, esetleg humorista vagy?
33
Ne szegyelld! Kavics kozott gyemantnak lenni mindig pozitiv!;)
35
Ketsegtelenul te vagy a legbutabb az osszes valaszolo kozul.😂szegeny te!
Kijelented a kovi valaszodnal, hogy 'amig nala alap a megcsonkitas te nem fogadnad el soha,' Ki a szar beszelt rajtad kivul ilyenrol? En se irom, hogy a keresztgyereked roma, nem lennek a szomszed boltod helyebe.. Istenem, de buta vagy...
42
A ferjem laba szoros!😂
A kislanyommal pedig mikor allatkertben voltunk a nyaron, en a feher borommel vorosre egtem, a kislanyomon a legcsekelyebb nyoma se volt a napnak.😂
43
Hogy hogy sehova nem fog tartozni? Nem tudom mennyire esett le, nem egy ufo O😂 Soha eletemben nem gondolkodtam azon, hogy milyen jo, hogy en magyar vagyok, es Magyarorszaghoz tartozok.😀 Semmilyen elonyom/hatranyom nincs belole. Soha senkit nem hallottam meg arrol beszelni, hogy milyen jo, hogy sved, nemet barmi vagyok, es igy Sved/Nemet, barmilyen orszagba tartozok.😂
Arra a kijelentesre pedig, hogy a felverek nem szepek, nem is irok semmit, mert ranezek a kislanyomra, es minden elfogultsag nelkul tudom, hogy keves olyan szep babat lattam mint o. A meretrol vegkepp nem irok semmit.😂
44
Hat, en soha ilyenrol meg nem hallottam amit irsz, te egybol 4 ilyet is ismersz, oke.😀
45
Ha egy afrikai annyira szabadulni akar otthonrol a jobb elet remenyeben, hidd el nem Magyarorszagra fog jonni..😅
57
Komolyan ugy gondolod, hogy az orszagunk annyival jobb, mint az afrikai orszagok? Szerinted ha mar valaki elhagyja a lakhelyet, a kontinenset, tenyleg pont ide a mi orszagunkba akarnanank jonni?😂
Nem bőrszín szerint ítélem meg az embereket, nem vagyok rasszista, így erre a részére semmit nem reagálnék meg úgy alapból sem. Kicsit fiatalnak gondolom még a házassághoz, de felnőtt emberek, majd eldöntik. Ő kell szeresse a lányt és ha ő boldog vele, akkor én is az vagyok.
Abszolút nem gondolom, hogy magyar ember csak magyarral szabadna kapcsolatba kezdjen, se azt, hogy európai csak európaival. Mindenki azzal jön össze, akivel csak akar, ha egy afrikai nővel/férfival akar lenni vele lesz, ha meg egy ázsiaival, akkor vele, ez ilyen egyszerű. A kulturális különbségeket pedig majd együtt megoldják, ha igazán szeretik egymást és akarják, hogy működjön a kapcsolatuk. Ha túlságosan különböznek és nem működnek a dolgok, akkor azt ők is érezni fogják és majd keresnek mást. De ez nem a szülő probléma és nem neki kell ezzel együtt élnie, hanem a gyerekének, aki már felnőtt és aki egyedül is el tudja dönteni mit akar az életében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!