Szülők! Mit gondolnátok és mit reagálnátok, ha a 23 éves fiatoknak afrikai menyasszonya lenne?
Megkérdezném a menyasszonyt (valahogy diszkréten) hogy nekük amúgy a lábuk nem szőrösödik, vagy csak a bőrszín miatt nem látszik a szőr. Csak mert szőrös lábű afrikait nem igazán láttam még. :D
Más reakcióm nem lenne.
Max még annyi, hogy ha úgy látom, hogy tényleg komoly, s gyereket is akarnak, akkor megkérdezném, hogy ha az unokámnak sötét bőre lesz, akkor kevésbé tud leégni a napon. Csak mert én olyan fehér vagyok, mint egy vámpír s feltűnt nekem, hogy gyorsabban is égek le, mint más.
Nekem ilyen gondolataim vannak na... :D
Kérdező mivel az "afrikai" szót használtad nem a "fekete" szót ezért egy Afrikában felnőtt nőre gondolok. Nem mindegy honnan valósi. Ismerek dél afrikai embert , nem venni észre semmi különbséget a viselkedésében, vezető beosztásban is van. Ha viszont északabbról valamelyik nagyon szegény országból jött akkor aggódnék hogy csak érdekből van a gyerekemmel. Jogosan szeri tem, mert nagyon sok érdekházasságot látok a szegény országokból jövő emberek körében. A nőknek nem sok esélye van tanulni, ha nem akar dolgozni és/vagy nem tud a nyelv miatt akkor csak a gyerekeket fogja potyogtatni amíg a fiam eltartja.
Lehet hogy nem így van és van szakmája és tudja a nyelvet (mert nem derült ki hogy Magyarországon élnek-e) szerintem ez kevés infó hogy Afrikából jött. Írhatnál többet. Feltéve ha igaz a sztori, mert ez is megfordult a fejemben.
#7es azt mondja: “ Mindenki maradjon az övéi között, speciálisan
a civilizált európai a civilizált európaiak között”
A magyarok mióta civilizáltak? Szoktad te látni, hogy hogy viselkednek?
Hát jó sok válasz érkezett, nem számítottam ilyen sokra...
Először direkt nem árultam el annyira lényeges információkat, csak az alapokat, mert sok felületes embernek úgyis csak annyi a lényeg, hogy fekete meg fehér...
És nem, a szülők még nem találkoztak a lánnyal.
Azt azonban tudják a fiúról, hogy majdnem egy évig volt kint.
És azt is, hogy volt már egy másik fekete barátnője is, de azzal sem találkoztak a távolság miatt.
A távolság tönkre tette a kapcsolatot...
Azonban az új kapcsolat annyira komoly, hogy ezt is meg akarja oldani a pár és ennek ellenére akarnak összeházasodni.
A lány egyébként félig értelmiségi családból származik, de nem gazdagból.
2 évvel és 4 hónappal idősebb a fiúnál, szóval 25 éves.
A Pretoriai egyetemre járt és van egy BAhons diplomája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!