Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Mit gondolnátok és...

Szülők! Mit gondolnátok és mit reagálnátok, ha a 23 éves fiatoknak afrikai menyasszonya lenne?

Figyelt kérdés

2020. nov. 6. 22:39
 41/94 anonim ***** válasza:
82%
#38 azért a műveltebb rétegnek már alap, hogy nem csinál ilyet a lányával (ha feleségül akarja venni a kérdező fia ezt a lányt, akkor nyilván látta már, hogy vele megcsinálták-e...) és egy európai fiú valszeg nem Ungabangát szedi össze a bozótból, hanem egy művelt, intelligens családból származó fekete lányt.
2020. nov. 7. 13:19
 42/94 anonim ***** válasza:
72%

Megkérdezném a menyasszonyt (valahogy diszkréten) hogy nekük amúgy a lábuk nem szőrösödik, vagy csak a bőrszín miatt nem látszik a szőr. Csak mert szőrös lábű afrikait nem igazán láttam még. :D

Más reakcióm nem lenne.

Max még annyi, hogy ha úgy látom, hogy tényleg komoly, s gyereket is akarnak, akkor megkérdezném, hogy ha az unokámnak sötét bőre lesz, akkor kevésbé tud leégni a napon. Csak mert én olyan fehér vagyok, mint egy vámpír s feltűnt nekem, hogy gyorsabban is égek le, mint más.

Nekem ilyen gondolataim vannak na... :D

2020. nov. 7. 13:23
 43/94 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező mivel az "afrikai" szót használtad nem a "fekete" szót ezért egy Afrikában felnőtt nőre gondolok. Nem mindegy honnan valósi. Ismerek dél afrikai embert , nem venni észre semmi különbséget a viselkedésében, vezető beosztásban is van. Ha viszont északabbról valamelyik nagyon szegény országból jött akkor aggódnék hogy csak érdekből van a gyerekemmel. Jogosan szeri tem, mert nagyon sok érdekházasságot látok a szegény országokból jövő emberek körében. A nőknek nem sok esélye van tanulni, ha nem akar dolgozni és/vagy nem tud a nyelv miatt akkor csak a gyerekeket fogja potyogtatni amíg a fiam eltartja.

Lehet hogy nem így van és van szakmája és tudja a nyelvet (mert nem derült ki hogy Magyarországon élnek-e) szerintem ez kevés infó hogy Afrikából jött. Írhatnál többet. Feltéve ha igaz a sztori, mert ez is megfordult a fejemben.

2020. nov. 7. 13:55
 44/94 anonim ***** válasza:
32%

#7es azt mondja: “ Mindenki maradjon az övéi között, speciálisan

a civilizált európai a civilizált európaiak között”

A magyarok mióta civilizáltak? Szoktad te látni, hogy hogy viselkednek?

2020. nov. 7. 14:16
 45/94 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. A bőrszín nem érdekel, Afrika meg egy elég nagy kontinens, úgyhogy ez alapján a kultúrájáról semmit nem tudnék meg a menyasszonynak. De ha a fiamnak megfelel, akkor legyenek boldogok.
2020. nov. 7. 14:46
 46/94 A kérdező kommentje:

Hát jó sok válasz érkezett, nem számítottam ilyen sokra...

Először direkt nem árultam el annyira lényeges információkat, csak az alapokat, mert sok felületes embernek úgyis csak annyi a lényeg, hogy fekete meg fehér...

És nem, a szülők még nem találkoztak a lánnyal.

Azt azonban tudják a fiúról, hogy majdnem egy évig volt kint.

És azt is, hogy volt már egy másik fekete barátnője is, de azzal sem találkoztak a távolság miatt.

A távolság tönkre tette a kapcsolatot...

Azonban az új kapcsolat annyira komoly, hogy ezt is meg akarja oldani a pár és ennek ellenére akarnak összeházasodni.

A lány egyébként félig értelmiségi családból származik, de nem gazdagból.

2 évvel és 4 hónappal idősebb a fiúnál, szóval 25 éves.

A Pretoriai egyetemre járt és van egy BAhons diplomája.

2020. nov. 7. 14:46
 47/94 A kérdező kommentje:
Mármint az utolsó sor, az a lányra vonatkozik.
2020. nov. 7. 14:47
 48/94 anonim ***** válasza:
88%
Azért ez nem ugyanaz mintha egy szegény faluból valós jobb életre vágyó semmihez sem értő leányzó lenne. Én jobban abmggódnék a miatt hogy melyik országban fognak élni. Európában vagy Afrikában. Ha az utolsó akkor 1-2 évente fogom látni a fiamat és az unokákat se fogom megismerni.
2020. nov. 7. 14:56
 49/94 anonim ***** válasza:
18%
51. Kifejtenéd? A "csak mert" nem válasz. Ez pedig egy magyar oldal. Felesleges angol mondatokkal jelezni hogy te különb vagy ("nő comment") .
2020. nov. 7. 15:02
 50/94 anonim ***** válasza:
65%
#53 Honnan veszed, hogy még itt élek? Egyébként Drága ősmagyar barátom, nyisd ki néha a szemed és meglátod, hogy a gyönyörű nemzetünk minden, csak nem civilizált.
2020. nov. 7. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!