Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Mit gondolnátok és...

Szülők! Mit gondolnátok és mit reagálnátok, ha a 23 éves fiatoknak afrikai menyasszonya lenne?

Figyelt kérdés

2020. nov. 6. 22:39
 81/94 anonim ***** válasza:
0%

Megpróbálnák lebeszélni róla, hogy feleségül vegye.

23-évesen még a házassághoz is fiatal.

Az, hogy a nő fekete, az számomra elfogadhatatlan.

2020. nov. 28. 14:12
 82/94 anonim ***** válasza:
74%

Szerencsére nem is számodra kell elfogadható legyen, hanem a FELNŐTT gyereked számára, innentől tárgytalan az egész. Az ő élete, neked ebbe nincs beleszólásod.

Mondjuk ha az én anyám lenne ilyen nyíltan rasszista, többet felé se néznék az egyszer biztos.

2020. nov. 28. 14:40
 83/94 anonim ***** válasza:
25%
82, már nem azért, nem vagyok egyik állásponton sem, de az volt a kérdés hogy szülőként ő mit szólna, tehát pontosan arra válaszolt amit kérdeztek. Számára nem okés, ezt el kell fogadni.
2020. nov. 28. 15:55
 84/94 anonim ***** válasza:
16%

83.

Nagyon divatos egyből rasszistázni.

Ha egy fehér és egy fekete házasságot szerintem ön sors rontó.

Szerinted rasszizmus.

Anya vagyok.Van fiam.

Ennél fogva kiállok a véleményem mellett.

Ha 1000 ember hisztizik itt, hogy rasszizmus, akkor is.

2020. nov. 28. 16:09
 85/94 anonim ***** válasza:
30%
84, ezt a 82-esnek szántad.
2020. nov. 28. 16:18
 86/94 anonim ***** válasza:
17%

Igen.

Elnézést tőled.

Neki szántam.

2020. nov. 28. 16:33
 87/94 anonim ***** válasza:
67%

Ha valaki ilyen lazán közli egy anonim oldalon, hogy ő rasszista, akkor vállalja a kritikát is, ez a fórum erről szól.

Annyi is elég lett volna, hogy fiatal és megpróbálná lebeszélni, bár ehhez sincs joga, attól független próbálja meg. Na de hogy külön kiemeli, hogy a fekete ember számára elfogadhatatlan, hát ne haragudj, de ez gusztustalan és ez a “tankönyvi” példája a rasszizmusnak. Az meg nem divatozás, hogy te leírsz egy rasszista kommentet, a másik pedig megjegyzi, hogy rasszista vagy. 🤷🏻‍♀️

2020. nov. 28. 17:36
 88/94 anonim ***** válasza:
16%
87. Ez nem fórum. A kérdező kérdésére kellene elvileg csak válaszolni, nem egymással beszélgetni.
2020. nov. 28. 17:42
 89/94 anonim ***** válasza:
80%

És te mit csinálsz most? :)

Neked se volt kötelező reagálni arra, amit nem is neked írtam.

Egyébként szólj a többi több száz felhasználónak is, hogy helytelenül használja az oldalt, ugyanis szinte minden kérdésnél alakul ki beszélgetés, hol pozitív, hol negatív.

Majd a moderátor intézkedik, ha valami nem felel meg, de akkor kezdjük azzal hogy rasszista kommentnek eleve nincs helye se itt, se máshol.

2020. nov. 28. 17:46
 90/94 anonim ***** válasza:
16%

Legalább értenéd amit olvasol.

Nem a fekete ember elfogadhatatlan.

Az elfogadhatatlan számomra, hogy a fiam házasságot kössön vele.

Az, hogy te mást is mögé gondolsz a te dolgod.

2020. nov. 28. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!