Szülők! Mit gondolnátok és mit reagálnátok, ha a 23 éves fiatoknak afrikai menyasszonya lenne?
Megpróbálnák lebeszélni róla, hogy feleségül vegye.
23-évesen még a házassághoz is fiatal.
Az, hogy a nő fekete, az számomra elfogadhatatlan.
Szerencsére nem is számodra kell elfogadható legyen, hanem a FELNŐTT gyereked számára, innentől tárgytalan az egész. Az ő élete, neked ebbe nincs beleszólásod.
Mondjuk ha az én anyám lenne ilyen nyíltan rasszista, többet felé se néznék az egyszer biztos.
83.
Nagyon divatos egyből rasszistázni.
Ha egy fehér és egy fekete házasságot szerintem ön sors rontó.
Szerinted rasszizmus.
Anya vagyok.Van fiam.
Ennél fogva kiállok a véleményem mellett.
Ha 1000 ember hisztizik itt, hogy rasszizmus, akkor is.
Igen.
Elnézést tőled.
Neki szántam.
Ha valaki ilyen lazán közli egy anonim oldalon, hogy ő rasszista, akkor vállalja a kritikát is, ez a fórum erről szól.
Annyi is elég lett volna, hogy fiatal és megpróbálná lebeszélni, bár ehhez sincs joga, attól független próbálja meg. Na de hogy külön kiemeli, hogy a fekete ember számára elfogadhatatlan, hát ne haragudj, de ez gusztustalan és ez a “tankönyvi” példája a rasszizmusnak. Az meg nem divatozás, hogy te leírsz egy rasszista kommentet, a másik pedig megjegyzi, hogy rasszista vagy. 🤷🏻♀️
És te mit csinálsz most? :)
Neked se volt kötelező reagálni arra, amit nem is neked írtam.
Egyébként szólj a többi több száz felhasználónak is, hogy helytelenül használja az oldalt, ugyanis szinte minden kérdésnél alakul ki beszélgetés, hol pozitív, hol negatív.
Majd a moderátor intézkedik, ha valami nem felel meg, de akkor kezdjük azzal hogy rasszista kommentnek eleve nincs helye se itt, se máshol.
Legalább értenéd amit olvasol.
Nem a fekete ember elfogadhatatlan.
Az elfogadhatatlan számomra, hogy a fiam házasságot kössön vele.
Az, hogy te mást is mögé gondolsz a te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!