Szülők! Mit gondolnátok és mit reagálnátok, ha a 23 éves fiatoknak afrikai menyasszonya lenne?
Figyelt kérdés
2020. nov. 6. 22:39
91/94 anonim válasza:
Tökéletesen értem, amit olvasok, valahogy egyből gondoltam is, hogy alapból aztán neked semmmiii problémád a fekete emberekkel, nem vagy ám rasszista, csak ha pusztán a családod közelébe kerül, akkor az már elfogadhatatlan. Egyikből következik a másik, nem érzed az ellentétet?! Hisz a bőrszíne alapján ítéled meg az embert, ezen nem változtat az, hogy csak akkor zavar és elfogadhatatlan, ha a fiaddal akar összejönni...
92/94 anonim válasza:
Ha “semmi bajod” velük, akkor az sem zavarna, ha a fiad egy néger nő mellett leli meg a szerelmet és boldogságot.
Inkább örülni kéne, hogy ő legalább nem bőrszín alapján ítéli meg az embereket, de hat kinek mi.
93/94 anonim válasza:
Végül is ez volt a kérdés.
Hogyan reagálnátok?
Az emberi reakció nem mindig előre átgondolt.
Az enyém sem volt az.
Elképzeltem a szitut, és bammm....
Egyébként reagáltam így lányra aki elsőre nem volt szimpatikus.
94/94 anonim válasza:
A "Szülők!..." sorozat újabb kattintásgenerátor, értelmetlen kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!