Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Mit gondolnátok és...

Szülők! Mit gondolnátok és mit reagálnátok, ha a 23 éves fiatoknak afrikai menyasszonya lenne?

Figyelt kérdés

2020. nov. 6. 22:39
 31/94 anonim ***** válasza:
90%

Semmit, nem vagyunk rasszisták.

Annak viszont örülnék ha a fiam nem költözne másik kontinensre, de ha ezt szeretné is támogatnám.

2020. nov. 7. 10:06
 32/94 anonymousreview60 ***** válasza:
22%

Kevert unokád lesz, azok meg szépek. Az a kultúrkörnyezet a meghatározó, amiben élnek, tehát ha a lány ideházasodik, akkor ehhez alkalmazkodik. Ezt felülírhatja a férfiak viselkedése, ld. arab férfi Európában. De felteszem, a házasok ittmaradnak, így nem lesz nagy eltérés.

Egyébként, amit az eltérő kultúrából származók házasságáról írnak, hogy jellemzőbb rájuk a türelem, mert nem tudják minden esetben eldönteni a felek egymásról, hogy ilyen a párjuk kultúrája, és azért tesz valamit úgy, vagy csak magától idióta.

2020. nov. 7. 10:16
 33/94 anonim ***** válasza:
21%
Buta és undorító nép a magyar eddig is tudtam de ez már tényleg nagyon gáz, én szégyellem hogy magyarnak születtem!!!!!
2020. nov. 7. 10:41
 34/94 anonim ***** válasza:
81%
Gondolnám: Biztosan gyönyörü gyerekeik lesznek. Reagálnám:-): Közelebb nem találtál? Megérte ennyit utazni érte?
2020. nov. 7. 11:03
 35/94 anonim ***** válasza:
35%
Az nem rasszizmus hogy az ember nem szeretné ha lányunokája van, hogy az anyukának alap legyen megcsonkíttatni a kislányt... Oké, Afrika, de melyik részéről milyen családból? Az megvan hogy több millió ilyen megnyomorított nő van, és ez az egész szokás Afrikából jött? Nem a bőrszín zavarna, hanem a kulturális különbségekből adódó dolgok, amik lehetnek a semmivel egyenlők, vagy megnyomoríthatnak egy életre valakit, szó szerint.
2020. nov. 7. 11:17
 36/94 anonim ***** válasza:
32%
#35 Jaj igen, te csak a gyereket véded, meg belőled csak a jószándék beszél... Szokásos burkolt rasszizmus. Ha már menyasszonya a csaj, valószínűleg minimum évek óta itt él (vagy legalábbis Európában), nem fog senkit megcsonkítani. Afrikában nem csak bennszülött törzsek vannak a dzsungel mélyén táncolva, ha hiszed, ha nem.
2020. nov. 7. 12:38
 37/94 anonim ***** válasza:
24%
Lőnék neki egy oroszlánt.
2020. nov. 7. 12:47
 38/94 anonim ***** válasza:
21%
Babám, a legkedvesebb barátnőm cigány, a gyereke a keresztgyerekem. De ugye te jobban ismersz mint én magamat, mert ha nem tetszik egy szokás, akkor egyből rasszista szemét vagyok. Láttál már így megnyomorított embert? Mert én igen.Tudod mit szenvednek? Tudod milyen mikor a menstruációs vér is alig tud távozni belőlük, sőt pisilni is csak cseppenként tudnak? Tudod hogy sokszor nem is a férfiaknak alap hogy nyomorékot csináljanak öt éves gyerekből??? Tudod milyen mikor ALAP egy afrikainak hogy a gyereke fölött ugyanúgy dönthet mint egy állatról? Szóval nem, továbbra sem a bőrszín a bajom. Ha európai értékrend szerint nevelték a csajt, semmi bajom nem lenne vele. Amíg ezek az iszonyatok - a csonkítás - elfogadhatóak számára, tőlem az atyaúristen is lehetne, akkor se fogadnám szívesen.
2020. nov. 7. 12:48
 39/94 anonim ***** válasza:
42%
Irigykednék 😄
2020. nov. 7. 12:49
 40/94 anonim ***** válasza:
9%
Elküldeném melegebb éghajlatra.
2020. nov. 7. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!