Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Mit gondolnátok és...

Szülők! Mit gondolnátok és mit reagálnátok, ha a 23 éves fiatoknak afrikai menyasszonya lenne?

Figyelt kérdés

2020. nov. 6. 22:39
 11/94 anonim ***** válasza:
92%

Semmit, felnőtt ember, az ő döntése. Kicsit ugyan korainak gondolnám, de az a lényeg, hogy boldog. Rasszista meg nem vagyok, így abszolút nem érdekelne, hogy afrikai a lány.

Mindenki azzal jön össze, akivel akar, nem értem miért kéne az európainak kötelezően európaival összejönni...

Az ember képes alkalmazkodni, főleg ha szereti a másikat és érdemesnek érzi. Már pedig ha már ott tartanak, hogy volt eljegyzés, akkor merem féltelezni együtt vannak egy ideje és láthatóan működik a dolog, képesek kezelni a kulturális különbségeket, innentől nem látom hol a probléma. Bizonyára azért, mert nincs is. 🤷🏻‍♀️

2020. nov. 7. 00:13
 12/94 anonim ***** válasza:
21%

Az afrikaiaknál eleve ott kezdődik a dolog hogy a fiúnak rengeteg pénzt kell vinni a lány szüleihez hogy elvehesse. Ezért emlegetik többen a kulturális különbségeket.

Teljesen mások a szokások és az erkölcsi normák mint Európában.

Gyakorlatilag összeegyeztethetetlen. Kivéve ha afrikai gyökerű, de Európában nőtt fel, akkor semmi akadálya.

2020. nov. 7. 00:17
 13/94 anonim ***** válasza:
68%

Off: 25 eves lany vagyok, egy 27 eves nigeriai ferjjel, (es egy gyonyoru kisbabaval) csak kivancsisagbol kerdezem, mert mindenki ezeket a ‘kulturalis kulonbsegeket’ emlegeti, hogy pontosan mire gondoltok egyebkent?😀 Illetve tapasztalatbol beszeltek, vagy csak irtok valamit?

On: Egyebkent az, hogy eljegyeztek egymast, meg nem feltetlen von magaval hazassagot. Ha ok ketten jol megvannak, akkor megis mit kene szolni? Nekem eleve erdekes, hogy feltetelezem jo a kapcsolatuk, mivel nem azt emelted ki, hogy veszekednek stb, hanem, hogy a lany fekete. Ez onmagaban eleg keves teny a lanyrol.

Valaki irta, hogy felne csak erdekbol van a gyerekevel...😂 Jobb lenne tisztaban lenni a dolgokkal, mielott valami ideirunk, ugyanis attol, hogy egy afrikai osszehazasodik egy magyarral, semmivel nincs elorebb. Meg dolgozni se tud elmenni egyebkent csak azert mert magyarral hazasodott...

Ui.: Az unokad ha lesz, biztosan gyonyoru lesz.

2020. nov. 7. 00:46
 14/94 anonim ***** válasza:
88%

"Az afrikaiaknál eleve ott kezdődik a dolog hogy a fiúnak rengeteg pénzt kell vinni a lány szüleihez hogy elvehesse. Ezért emlegetik többen a kulturális különbségeket."

Tájékoztatásul közlöm, hogy "az afrikaiak" 54 országot és vagy 3000 különböző kultúrát tesznek ki, egymástól alighanem pont annyira térnek el, mint az európaiaktól, és városi-vidéki vonalon is eltérőek lehetnek. Nyilván van köztük olyan, ahol van menyasszonypénz, de nem mindenhol. Országtól függetlenül egy középosztálybeli, egyetemet végzett afrikaival valszeg jobban megtalálod a közös hangnemet, mint a magyar kocsmában az alkesz Józsival.

2020. nov. 7. 02:01
 15/94 anonim ***** válasza:
89%
Gratulálnék az eljegyzéshez, és megkérdezném, segíthetek-e valamit az esküvővel kapcsolatban vagy inkább önállóan szeretnének szervezni. Ha még nem ismerném személyesen a hölgyet, akkor szólnék, hogy szeretnék vele megismerkedni, de mivel jó a kapcsolatom a gyerekemmel, bízom benne, hogy mire eljut valakivel oda, hogy eljegyezze, addigra már nekem is régen bemutatta :)
2020. nov. 7. 02:04
 16/94 anonim ***** válasza:
16%
Magyar,magyarral házasodj és néped ragyogni fog!Dédszülink még tartották magukat ehez,szerintem nekünk is kellene.Nem vagyok fajgyülölő de vannak szép magyar lányok.Csak probléma lehet egy ilyen kapcsolatból amúgy,de az ő döntése.
2020. nov. 7. 05:28
 17/94 anonim ***** válasza:
44%

14: a legfőbb kulturális különbség, hogy az ilyen családokban a gyerek még oviba se megy, apu már lelép a család mellől (statisztika, ami annyira igaz, hogy külföldön mémek is születnek erről, keressetek rá).

Egyébként persze, tud működni, hiszen mindig vannak kivételek, de azért messze nem ez az általános, nyilván akinek betalálnak ezek a vélemények, az mindig nacizni meg rasszistazni fog :)

2020. nov. 7. 07:02
 18/94 anonim ***** válasza:
59%

14!

Mondjuk arra, pl, hogy általában az afrikai országokban nem kicsit férfi központú a társadalom és a feleségnek kb hallgass a neve. Vagy a szintén igen gyakori a körülmetélés is, amit mondjuk az átlag európai nő nem támogat.

Nyilvánvalóan nem mindegy, hogy a te nigériai férjed az életének 3 vagy 23 évét élte nigériában, vagy csupán a szülei, vagy nagyszülei nigériaiak, ő mondjuk már európaban született.

Külföldön élek, vannak afrikai származású ismerőseim.

2020. nov. 7. 07:05
 19/94 anonim ***** válasza:
81%

15, megelőztél...

Tegnap autóutak, közben hallgattam a rádiót. Az volt a téma, mire költené valaki egy játék egymilliós nyereményét.

Anyuka mondja, hogy a fia tavasszal akart utazni, megkérni a barátnője kezét, aki kedves, aranyos, azt ígérte, a világ legszebb unokáit fogja szülni a nőnek. Most a srác azért hagyta félbe az egyetemet, hogy gyűjtsön az útra, neki adná a pénzt.

A vicc: a srác most találkozna először a lánnyal.

Na, hát én ezen jobban ki lennék akadva, mint pl egy johannesburgi szerelmen. Mert Afrika hatalmas, sokszínű.

2020. nov. 7. 07:15
 20/94 anonim ***** válasza:
83%
Ha szeretik egymást akkor nincs baj.
2020. nov. 7. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!