Hogy reagálnátok, ha a párotok 11 éves gyereke utánfutónak nevezne?
Épp telefonon beszéltek, megkérdezte az apjától, Én is itt vagyok-e?
Az igen válaszra jött egy megjegyzése.
-Utánfutó.
Én eddig azt hittem jó a kapcsolatunk..
Hát ezek szerint nem. Gondolom a hites urad ezutan kioktatta a leanyzot, hogy azert mert egy legterben tartozkodik veled, nem utanfuto vagy, csak a baratnoje. Ha ez a beszelgetes nem tortent meg, akkor nincs mirol beszelni. Gondolom hagyod oket kettesben is talalkozni, nem mesz mindenhova veluk?
A ferjeddel kezdenem a fejmosast.
Szerintetek ezt a kifejezést a gyerek magától tanulta?
Nem is biztos, hogy bántani akarta a kérdezőt.
Ja, mert a gyerek ilyet random mond, véletlen sem azért, mert TÚL sokat van vele a párja mindig, mikor gyerekezne.
Nem az zavarta, hogy ÉPPEN egyszer ott van a telefonnál, hanem hogy nem lehet levakarni az apjáról!
Tessék elgondolkodni, hogy az apás láthatásokon többségben vannak e az apa-gyerek programok! Mert az a célja a dolognak, hogy az apa a gyerekével legyen, nem az, hogy az apa párja megismerje a gyereket és összehaverkodjanak! Arra külön kellene alkalmat teremteni!
Szerintem ezt mástól hallotta, mint kifejezés és csak úgy benyögte. Nekem is elváltak a szüleim és 8-13 éves korom között csak azt éreztem, hogy valami hatalmi harc közepén vagyok, de nem bírtam neki fogalmakat adni. Felnőtt fejjel persze kristálytisztán látszik a szüleim, meg az új nő (már rég ex) civakodása és mézes-mázos burkolt kva anyázása a gyerek csatornán keresztül. Akkor azt hittem, hogy az én szüleim legalább nem veszekednek, de ó veszekedtek ők, csak a legpatkányabb módon.
Szóval a kifejezés máshonnan jön, a gyerek meg azt gondolta, mondania kell. Magától nem fog utánfutónak nevezni, ha egyébként úgy érzed jó a kapcsolatotok. Egy 11 éves ilyen szinten nem fogja megjátszani magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!