Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hogy reagálnátok, ha a párotok...

Hogy reagálnátok, ha a párotok 11 éves gyereke utánfutónak nevezne?

Figyelt kérdés

Épp telefonon beszéltek, megkérdezte az apjától, Én is itt vagyok-e?

Az igen válaszra jött egy megjegyzése.

-Utánfutó.

Én eddig azt hittem jó a kapcsolatunk..

2020. okt. 14. 01:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
42%

Atyavilág egy-két válaszon azért ledöbbenek. Eszembe nem jutott volna anyám vagy apám párjára egy ilyet beszólni. Pláne ha kedves velem.

Ha gyerekes gondolkodású akkor hallhatta valakitől és utánozta, ha komolyabb beállítottságú akkor úgy is gondolta ahogy mondta. A sztoriból ítélve az utóbbit tartom valószínűbbnek. Mármint, hogy előre megkérdezte, hogy ott vagy-e. Lehet hogy valamit kérdezni akart tőle, hogy más ne hallja. De akkor is szemtelenség. Biztos a kamaszodás is benne van a dologban.

Sok ember van a világban aki nem nyitja ki a száját mikor kéne, de azért tudjuk már, hogy mi az illem.

Ne a gyerek mondja már meg az apjának, hogy mennyit lehet a szerelmével.

2020. okt. 19. 02:37
 12/12 anonim ***** válasza:
73%
Tuti, hogy az anyja tanította erre, és a gyereknek valószínűleg fogalma sincs, hogy mit jelent. Ha tényleg látszik rajta, hogy kedvel téged, márpedig az írásodból ez jön le, akkor aggodalomra semmi ok:)
2020. nov. 3. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!