Kisgyerekes anyukák, hogyan reagálnátok rá, ha a gyereketek erről kezdene el kérdezgetni titeket?
Ha tegyük fel éppen tangában lennétek otthon (mindegy hogy fehérneműről, vagy akár fürdőruháról lenne szó), és feltűnne neki, hogy ez nem olyan "szokványos" bugyi, és kérdezősködne, hogy miért van kint a feneketek belőle, miért ilyet hordtok, meg ilyesmiket.
Volt esetleg már hasonlóra példa nálatok?
Én is megkérdeztem anyukámtól 13 évesen, hogy venne-e nekem ilyet, de csak leordította a fejemet. Most, 17 évesen pedig nem akar nekem miniszoknyát venni.
Pistike
Ez a kérdés miért jön elő néhány havonta?
Srmmit, mert ez neki nem furcsa..
Tök szokványos manapság a tanga
Már semmilyen kérdést nem lehet feltenni mert egyből rá kenik az emberre hogy perverzségből kérdezi
Szánalmas...pfff
Ennyi erővel semmi értelme az oldalnak ha senki nem kerdezhet semmit..
A gyerekeknek a saját ismereteinek megfelelően, az ő általa megérthető szavakkal illik választ adni.
A nehézség ebben van.
Lehet, hogy a helyes válaszadás elgondolkodtat Téged is azon, hogy miért is kezdtél tangát hordani? Mire is akarod tanítani a gyermeked? Pl.: Szeretnéd-e hogy hamarabb kezdje a szexet mint Te?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!