Mit tudok tenni ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Sajnos a mi családunkban mindig is mindennapos volt a vita. Az ütlegelés. A szüleim,idén lesznek 44 évesek. A probléma az,hogy anyám a mostani korára bolondult meg. Ott kezdte hogy a fekete haját(eredeti hajszíne) átfestette szőkére. Ezzel nincs probléma,ha neki így a jó. De az egész testét kitetováltatta. Nagyon csúnya,hetente jár tetováltatni. Borzasztóan csúnya,és nem lehet neki parancsolni. Ha szólunk neki húgommal,hogy anya állj le! Fejezd be! Azzal jön hogy mi irigyek vagyunk rá. Meghalunk az irigységbe. Apám féltékeny üti-vágja anyámat ezért. És könyörgök szó szerint anyámnak,hogy anya fejezd be,megöl téged,már rosszul vagyok az idegbe,nem tudlak apámtól megvédeni, anyu kérlek ne csináld! És nem ér neki a szó a fenekére mindenre direkt csinálja,idegesítés képpen. Én velem kiabál,ha nem bírom takarodjak el a háztól,ő akkor is megy. De mikor meg veri apám,akkor meg sír,még egyszer is nem voltam otthon úgy verte el,sírt hogy elverte. De ilyenkor meg nem ér a szó. Ma is menni fog,amiről még apám nem is tud. Képes hónapokon keresztül haragot csinálni apámmal,hogy nyugodtan tudjon menni tetováltatni. Hónapok óta kint alszik a kanapén anyám. Nem szólnak egymáshoz. Már nem tudom mit kezdjek ezzel az asszonnyal komolyan. Szerelmes a tetováló fiúba. Meg fiatal fiúk kellenének neki,18-20 évesek. Nagyon ideges vagyok rá,és nem lehet neki szólni,egyből azt mondja irigy vagyok rá.tegnapelőtt 11:38
1/14 A kérdező kommentje:
Nyáron is apámmal jóba sem volt,és terhességi teszteket csinált,mert félt hogy terhes. Holott apámmal jóba sem volt,mert kint alszik a kanapén
tegnapelőtt 11:39
2/14 A kérdező kommentje:
Kék zöld folt az egész teste,de mégis csinálja. Azt mondja nem baj ha apám megöli,ő akkor is ki éli magát
tegnapelőtt 11:41
4/14 anonim válasza:
#2 Nem a származásod volt a kérdés.
Egyébként, kérdező, te is tudod, hogy anyádnak válni kéne.
5/14 A kérdező kommentje:
De egyik sem megy el. Mert közös a ház,és nem enged egyik sem
tegnapelőtt 11:56
6/14 anonim válasza:
Szóval anyád a hülye, mert apád veri…
7/14 anonim válasza:
Miért nem apádra vagy ideges, meg mérges, amiért veri?
8/14 anonim válasza:
Anyád 44 éves; elkapta az életközép-válság. Ez akkor szokott megtörténni, amikor az addigi évei-évtizedei (némi túlzással) egy rakás sz;rt se értek, és rádöbben, hogy több van mögötte, mint előtte.
Ő most lázad. Elege van a házasságából, a kötöttségekből, a gyereknevelésből, az unalomba fulladt szürke mindennapokból. Apádból.
Nem túl jó módját választotta a lázadásnak.
A megoldást nem tudom, azt apáddal kell megkeresniük. Vagy helyrehozzák és új alapokra helyezik a kapcsolatukat, vagy elválnak.
9/14 anonim válasza:
Anyád felnőtt ember, joga van annyit tetováltatni, amennyit akar. Apádnak nincs joga megütni őt. A válást támogasd. Ha a vagyonnal nem tudnak megegyezni, akkor is elválasztják őket, kérhetnek vagyonmegosztást.
10/14 anonim válasza:
Ha engem vernének, én is lelécelnék másik pasihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!