Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudok tenni ebben a...

Mit tudok tenni ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Sajnos a mi családunkban mindig is mindennapos volt a vita. Az ütlegelés. A szüleim,idén lesznek 44 évesek. A probléma az,hogy anyám a mostani korára bolondult meg. Ott kezdte hogy a fekete haját(eredeti hajszíne) átfestette szőkére. Ezzel nincs probléma,ha neki így a jó. De az egész testét kitetováltatta. Nagyon csúnya,hetente jár tetováltatni. Borzasztóan csúnya,és nem lehet neki parancsolni. Ha szólunk neki húgommal,hogy anya állj le! Fejezd be! Azzal jön hogy mi irigyek vagyunk rá. Meghalunk az irigységbe. Apám féltékeny üti-vágja anyámat ezért. És könyörgök szó szerint anyámnak,hogy anya fejezd be,megöl téged,már rosszul vagyok az idegbe,nem tudlak apámtól megvédeni, anyu kérlek ne csináld! És nem ér neki a szó a fenekére mindenre direkt csinálja,idegesítés képpen. Én velem kiabál,ha nem bírom takarodjak el a háztól,ő akkor is megy. De mikor meg veri apám,akkor meg sír,még egyszer is nem voltam otthon úgy verte el,sírt hogy elverte. De ilyenkor meg nem ér a szó. Ma is menni fog,amiről még apám nem is tud. Képes hónapokon keresztül haragot csinálni apámmal,hogy nyugodtan tudjon menni tetováltatni. Hónapok óta kint alszik a kanapén anyám. Nem szólnak egymáshoz. Már nem tudom mit kezdjek ezzel az asszonnyal komolyan. Szerelmes a tetováló fiúba. Meg fiatal fiúk kellenének neki,18-20 évesek. Nagyon ideges vagyok rá,és nem lehet neki szólni,egyből azt mondja irigy vagyok rá.
jan. 3. 11:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Anyukád éli a dackorszakát.

Apukád pszichopata.

Szerintem költözz el ezektől az idiótáktól minél előbb, és ne foglalkozz velük, ennyi idősen már sajnos nem igazán változik az ember.

jan. 3. 14:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, a szüleid dolga kezelni a saját házasságukat, meg anyukádnak segítséget kérni, nem a te dolgod őket békíteni, nem vagy békebíró. Inkább húzz el mihamarabb, anyádék meg lerendezik egymás között, ahogy tudják.
jan. 3. 15:58
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Tenyleg gcinormalis csalad ahol mindennapos az utlegeles. Apadnak miert nem mondod, hogy ne usse anyadat, miert anyadnak pofazol? Amugy meg miert nem valnak el a francba? Ki nem allhatjak egymast. Vagy kell a kirakat?
jan. 3. 16:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Hoppá, kirakták a terhességi tesztes kérdezőt, gondoltam, ránézek az utóbbi napok kamugyanús történeteire, és igen. Minden kérdező kuka belőle, megint egy ember szórakozott…
tegnapelőtt 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!