Anyám nem adja ide a lakcímkártyám, mit tegyek?
Még ünnepek előtt jóval elhagytam, de azóta van új, postai úton otthonra kértem, így anyu vette át. Az van, hogy nem hajlandó odaadni "csak úgy", mert "majd megint elhagyom, jó helyen van az nála, úgysincs rá sűrűn szükség".
Ünnepek alatt nem izéltem ezen, mondom jól van, úgyis itthon vagyok, kit érdekel, de pár napon belül cuccolok vissza az egyetem városába. Mondtam, hogy adja vissza, de nem hajlandó, azzal jön, hogy ha majd kell valami papír kitöltéséhez, akkor elküldi az adatot róla, ha meg fizikailag kell, akkor majd hazamegyek érte.
Viszont nekem rendszeresen kéne, fizikailag, de arról nem szeretném, ha tudna. Szerintem nem is lényeg, mert az én iratom, de hiába, ha nem adja oda...
Tényleg pár perc alatt megcsinálják, nekemvsoha nem postázták, azonnal kézhez kaptam.
Amúgy amit anyád csinál több szempontból is bűncselekmény (kezdjük azzal, hogy kibontotta a neked címzett levelet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!