Hogy mondjam el a szüleimnek, és a páromnak, hogy hajléktalan személy szeretnèk lenni?
Figyelt kérdés
Régóta èrlelődik bennem, hogy hajléktalan szeretnèk lenni, de eddig sem a szüleimnek, sem a páromnak nem mertem elmondani. Mit javasoltok, hogyan beszéljem ezt meg velük?2023. febr. 13. 00:03
1/25 anonim válasza:
Imádom ezeket a kérdéseket, így kell kezdeni egy jó hetet. 🔥
2/25 anonim válasza:
Asszony gyere, megyünk a híd alá, papa, mama csá!
3/25 anonim válasza:
Párod nem sokáig lesz, ha elmeséled neki impozáns tervedet. Szüleid majd meglátogatnak a híd alatt vagy a temetőben. Bár lassan jön a jó idő, nem fagysz meg egykönnyen.
Egyébként: már volt.
4/25 anonim válasza:
Hányszor írod még ki ezt a marhaságot?
5/25 anonim válasza:
Szerintem állítsd őket kész tények elé! Elég ha csak annyit mondasz, hogy melyik híd/aluljáró/sarok környékén keressenek.
7/25 anonim válasza:
Igazad van, jobb időben kiszállni a mókuskerékből. Elmondod, hogy hogy eleged van, nem akarsz modern rabszolgaként élni, egy életen át robotolni. Így hát az Úr kegyei bízod magas. "Az Úr az én pásztorom, nem szűkölködöm."
8/25 Darius- válasza:
Pedig mindig az a jo, ha hajlik a csŐ, csoveske
9/25 anonim válasza:
Kezdésnek, írj privátba és küldöm a címet. Küldd el minden értékedet, ajándékozd nekem az ingó és ingatlan vagyonod.
10/25 anonim válasza:
Bucsuzz el a bàrodtol anyàdèknak mondd hogy elutazol
Azt mennyè csövülni
Amugy milenne a stratègiàd?
Amikor èhezel vagy amikor jön a zimanko?
Nemhogy elmennèl a Wagner nek besegíteni vagy valami màs teljesen erkölcsös zsoldosbandàba kosztèrt ès fedèlè ès legalàbb valami jò cèlt szolgàlsz vele minthogy felszabadítod ukrajnàt a balfasz nyugati hülyesèg alol
Vagy öngyilkos merènylônek csak arra ügyelj hogy nagyot szòlj ès megjegyezzèk a neved…ha jolcsinàlod a csalàdod jòsok pènztkap majd cserèbe
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!